Rust in onrustige tijden

Zingeving in tijden van het Corona virus

We hebben voor jou een inspiratie pagina aangemaakt met waardevolle tips en tools die kunnen helpen in deze onrustige tijd van het coronavirus. Kies elke keer iets uit waar je op dat moment behoefte aan hebt en deel deze pagina met je familie en in je buurt app want iedereen kan wel wat steun gebruiken!

Inge

Initiatiefneemster Ingspire

,,Neem aan het einde van de dag een reflectiemomentje om de grenzen te accepteren van wat je kon doen in de omstandigheden die je vandaag in je thuis-of werksituatie aantrof. Zelfs als het voor je gevoel beperkt en eenvoudig is gebleven is goed ook goed genoeg.”

Veerkracht ontwikkelen tips

Zingevingsvragen die er Nu toe doen

In onrustige tijden zoals met het corona virus hebben we behoefte ons veilig te voelen, ons verbonden te voelen met anderen en ons Kalm en Hoopvol te voelen. Hierbij handige Veerkracht strategieën en de meest gestelde Zingevingsvragen in tijden van het Corona virus.

De voordelen van mindfulness bij Angst - www.ingspire.nl

Hoe beter omgaan met Angst?

Moed en vertrouwen zijn nodig om over de Angst dat het misgaat heen te stappen ~ ingspire 

Er kunnen momenten of situaties zijn waardoor we ons verward en ontworteld voelen. Wat kan je doen als je overspoelt wordt door Angst?

Spreuken over de Zon en Zonlicht voor Kracht - mooie quotes over de Zon op ingspire.nl

Quotes om de crisis te doorstaan

Het onbekende kan onrust met zich meebrengen. Ontdek de ingspire quotes bij tegenslag die kunnen helpen open te staan voor verandering in het huidige moment. Verander je perspectief en leer makkelijker Loslaten om stormen te doorstaan.

Download gratis Mandala's voor iedereen die thuis moet blijven. Kleuren kan in onrustige tijden stress en onrust verminderen.

Mandala's kleuren voor Rust

Ontspan je geest met deze 2 Mandala’s voor iedereen die thuis moet blijven tijdens het Coronavirus. Kleuren kan stress en onrust verminderen in onrustige tijden . Degene die mandala’s kleuren ervaren vaak een diep gevoel van kalmte.

Laat achter je wat was Laat gaan wat moet Laat zijn wat is - quote van ingspire.nl
De sleutel om spanningen het hoofd te bieden - anti stress quote van ingspire.nl
Spreuk over omgaan met verandering: Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens | chinees gezegde ingspire
Wat wij in het Leven niet kunnen controleren leert ons het meest over hoe los te laten - citaat van inge ingspire
Boost je Fysieke en Mentale gezondheid - wijsheden ingspire

Immuun Boosters

Versterk jouw fysieke én mentale gezondheid met deze inzichten. Ontspan de geest met krachtige wijsheden uit de natuur. Geef jouw immuunsysteem een flinke boost met deze 10 voedselsoorten en ontdek quotes die een glimlach op je gezicht toveren!

10 fantastische Chinese spreuken

Affirmatie Boost!

Ontvang elke 2 weken onze Affirmatie boost. Krachtige affirmaties die helpen bij bewustwording en makkelijker leren loslaten. Positieve woorden en een persoonlijke tip van Inge Ingspire die helpen ontstressen en je energie geven voor de dag van morgen!

Troost geschenken & Troost cadeaus | ingspire

Cadeaus als Steun

Symbolisch cadeaus in coronatijd. Wie zet jij in het zonnetje, wil je bedanken of kan een steuntje in de rug gebruiken? Bekijk de lijst met populaire cadeaus in tijden van Corona. Cadeaus voor beterschap in quarantaine, voor steun, troost, inspiratie en om te bedanken.

Gratis 2 weken yoga TV van yoga magazine voor de thuisblijvers

10 betere weerstand Yoga houdingen

Ziek geweest of heel druk? Gun jezelf de tijd om rustig te herstellen met aandacht hebben voor jezelf. Deze helende yogaoefeningen helpen daar bij. Laad jezelf op met deze 10 yoga poses voor een betere weerstand.

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.