Winactie Paraview Magazine

Winactie Paraview Magazine

Maak 3x kans op het winnen van 4 gratis nummers van het Paraview Magazine inclusief 2 gratis entreebewijzen voor een Paraview beurs naar keuze!

Winactie - Maak 3x kans op het spirituele Paraview Magazine inclusief 2 toegangskaarten voor de Paraview beurs! Kijk op ingspire.nl

Het Paraview Magazine

Het Paraview Magazine is hét spirituele magazine met interessante artikelen over spiritualiteit, adviezen van mediums, spirituele leestips én ontdek in het blad de mooie spreuken van Ingspire.nl!

Een ontmoeting met jezelf op de Paraview Beurs

Paraview is ook al meer dan 20 jaar de bekendste paranormaal beurs van Nederland met deelnemers op spiritueel gebied en boeiende lezingen over diverse spirituele onderwerpen.

Laat je verrassen door een privéconsult met betrekking op werk, relaties, liefde of overledenen. Je kan bijvoorbeeld ook een aura foto en een handlijnanalyse laten maken of neem een energetische healing. Op de Paraview beurs kan je ook jezelf verwennen met een leuk spiritueel cadeau zoals edelstenen, boeken, inzichtkaarten, beelden, schilderijen en sieraden..

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Download ons gratis E-boekje met Spirituele Quotes én 2. laat vervolgens hieronder in een reactie weten welke quote uit het boekje jij het mooiste vind. Wij zijn benieuwd!

Deelnameformulier

* indicates required

Actievoorwaarden


*Deze actie loopt t/m zaterdag 17 juli 2018. De winnaars ontvangen vrijblijvend 4 gratis nummers van het Paraview Magazine inclusief 2 gratis entreebewijzen voor een Paraview beurs naar keuze. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden automatisch lid van de Ingspire.nl nieuwsbrief. 1 prijs per woonadres in Nederland. Ná 25 juli 2018 komt de aanspraak op de gewonnen prijs te vervallen. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.