Wijsheid – Laat je meevoeren met de stroom in plaats van tegen de rivier in te peddelen

Copyright © citaat Ingspire.nl – bekijk alle spreuken van inge

 

Mee met de Stroom des levens

Een mooie reminder om de realiteit te aanvaarden, in plaats van deze af te wijzen en/of er tegen te vechten.  Vechten tegen onvermijdelijke zaken kan vaak ten koste gaan van een waardevol leven. We verliezen energie als we stroomopwaarts blijven zwemmen, tegen de stroom in.  Het leven is verandering en zal nooit precies zo gaan als we willen. Constante weerstand tegen een verandering die jet niet kan beheersen of beïnvloeden, heeft negatieve effecten op de gezondheid, emoties en de mensen om je heen.

Heb je er wel of geen invloed op?

In plaats daarvan, kijken we naar onze moeilijkheden hoe moeilijk het ook is en brengen onszelf terug naar wat er is en kijken naar de dingen zoals ze zijn op dit moment. Heb je er wel of geen invloed op?  Eigenlijk gaat het over leren meebewegen met de stroom des Levens. Als je geen invloed of controle op een situatie kan hebben dan leer je je beperkingen kennen en doe je elke dag het beste dat je kunt. Door je perspectief te veranderen  en je  houding, leer je wat meer te ontspannen en te accepteren,

3 Leestips voor meer Levenskracht

  1. Tegen de zon in kijken – angst en hoe die te overwinnen
  2. Veerkracht – onze natuurlijke weerstand tegen een leven vol stress
  3. Gratis E-boekje voor Verandering & Levenskracht (als cadeau voor jezelf of een ander)

Deze uitspraak komt echt tot leven zodra je deze deelt met anderen via de social media knoppen. Bekijk hier nog meer waardevolle spreuken en wijsheden die de geest inspireren en zorgen voor een moment van bezinning. De spreuken kunnen je een oppepper geven of mooie inzichten brengen.

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.