Wie is Ingspire?

Welkom op het Zingevingsplatform Ingspire!

Lieve lezer, wat fijn dat je op ons zingevingsplatform ingspire.nl terecht bent gekomen. Ingspire is hét zingevingsplatform voor iedereen die toe is aan verdieping en die zijn of haar leven meer inhoud wilt geven. Ingspire helpt je bewust om te gaan met de schaduwkanten van het leven en prikkelt je om positief geworteld te staan in het Hier en Nu. Ingspire is een plek vol inspiratie om antwoorden in jezelf te vinden op belangrijke levensvragen. Een veilige plek waar je steun kan vinden in moeilijke tijden en onvoorwaardelijk geaccepteerd wordt om wie je bent met alles wat je doormaakt. We moedigen zelfacceptatie, groei en levensoriëntatie aan in plaats van zelfoptimalisatie en snelle oplossingen die op teleurstellingen uitdraaien. Duik pareltjes wijsheid op voor het hervinden van jouw kracht in moeilijke tijden en om spiritueel te groeien in betere tijden. Samen zullen we troost vinden, verbinden, elkaar helpen, inspireren en transformeren voor meer zingeving. Zorg dat je onze Ingspire Nieuwsbrief niet mist met gouden inzichten en pareltjes wijsheid voor een zinvol en inspirerend leven!

Warme groet, team Ingspire

ingspire

Over het ontstaan van Ingspire

De initiatiefneemster van het zingevingsplatform Ingspire is schrijfster Inge Geertzen. Inge weet vanuit haar hart te spreken en te verwoorden wat zwaarte geeft maar ook kracht om te transformeren naar een nieuwe manier van Zijn. Inge begon haar loopbaan bij een internationaal onderzoeks- en adviesbureau en specialiseerde zich door de jaren heen in online marketing in de dienstverlenende sector. Op 26-jarig leeftijd veranderde de loop van haar leven radicaal. Zij weidde de jaren daarna aan transformeren en toewerken naar een accepterende houding. Na een intensieve periode met haar gezondheid besloot ze haar ervaring en opgedane inzichten op het gebied van acceptatie, zingeving en bewustzijnsprocessen te delen met anderen. Transformerende inzichten die zij in het verwerking- en acceptatieproces van haar herstel en in het vinden van meer zingeving heeft gemist en waardevol kunnen zijn voor anderen. Met haar ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Zingevings achtergrond, zet ze haar kennis en eigen levenservaring belangeloos in als steuntje in de rug voor diegenen die te maken krijgen met een ingrijpende gebeurtenis.

De populaire citaten van Ingspire

Inge heeft prachtige spreuken op haar naam staan. Haar citaten bevatten een rijkdom aan doorleefde wijsheid. Velen raken geïnspireerd door haar uitspraken (Ingspire spreuken), inzichten en transformerende gevoelservaringen. Inge’s werk betreedt ruimtes die niet eerder zo verfijnd door woorden betreden zijn. In haar schrijven tilt ze sluiers op door diepere gevoelservaringen en bewustzijnsniveaus aan te raken en verbanden te leggen. Dit geeft ruimte voor nieuwe en helende inzichten op ons pad naar meer zingeving.

Inspiratie geef je door!

Waardevolle uitspraken gegrepen uit het hart kunnen ons inspireren, motiveren, troosten, helpen om sterk te blijven én verrijking geven in betere tijden. Spreuken geven je begrip, zetten je aan het denken, omvatten vaak een rijkdom aan wijsheden en zijn uiteraard leuk om te delen met elkaar! Samen met deze gouden inzichten delen we Gidsen met handige coaching tips en mini-handleidingen om opgedane inzichten in praktijk toe te passen.

Vervolg je reis

Rest in the quiet of your being during these forces of nature
– Inge Geertzen

Volg je ons al op social media?
Heb je leuke ideeën of een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.