Weggeefactie – Stoppen met Stressen

Maak 3x kans op het Feelgood Werkschrift ‘Stoppen met Stressen’

Winactie: Feelgood Werkschrift Stoppen met Stressen

Wees je eigen mentale coach met dit werkschriftje ‘Stoppen met stressen’ van Uitgeverij DELTAS vol met inspirerende oefeningen om je leven zo te organiseren dat het je nooit te veel wordt.

‘De stress van het moderne leven’ is tegenwoordig een veelgebruikte uitdrukking en wijst vaak op de oorzaak van al onze problemen. Toch is een sereen leven leiden en dingen op een kalme, geduldige manier en op het juiste tijdstip aanpakken een volstrekt realiseerbare doelstelling. De eerste stap? Het onderscheid leren maken tussen goede en slechte stress! Het doel van dit werkschrift is om, door middel van een vleugje theorie, testjes, vragenlijsten en citaten, te leren om stress in banen te leiden en om een hoogwaardige organisatie op maat in te voeren, zodat je alle dagelijkse taken voortaan rustig kunt uitvoeren zonder dat het je ooit nog te veel wordt! ‘Stress is een gezond en natuurlijk fenomeen. Goed in banen geleide stress is een krachtige en positieve motor om je leven te sturen.’

Deelname Formulier Winactie

Welke anti-stress spreuk kies jij? Winactie Feelgood Stress Werkschriftje - ingspire

Welke anti-stress quote kies jij? 

*Deze actie loopt t/m dinsdag 30 maart 2018. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden automatisch lid van de Ingspire.nl nieuwsbrief. 1 prijs per woonadres in NL of BE. Ná 6 april 2018 komt de aanspraak op de gewonnen prijs te vervallen. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.