Diepe wateren *****

Het diepe besef van het verlies van een stukje van jezelf laten de tranen stromen die het verdriet in het hart doen verzachten. ~ ingspire

Je verdriet de ruimte geven

Wat mag Zijn in Liefde kan gedragen worden ~ citaat van Ingspire 

Hoe geef je betekenis aan jouw ervaringen na een ingrijpende gebeurtenis? Soms rijk je uit naar innerlijke krachtbronnen en soms reik je uit naar iets wat groter lijkt te zijn dan jezelf.

Bij een impactvolle gebeurtenis of aanhoudende onrust kan jouw ziel om een nieuwe verbinding vragen met jezelf. Het kan nodig zijn om eerst erkenning te geven aan onze pijnlijke emoties en verdrietige gevoelens. Juist omdat we zoveel hebben liefgehad en nog steeds liefhebben.

Hoe verdraag je diep verdriet?

Onze emoties en gevoelens kunnen zo diep geworteld zitten dat deze verder doorwerken dan je eigenlijk zou willen. Op zulke momenten valt het zwaar om te glimlachen maar we zijn meer dan ons verdriet. Soms is het nodig om de leegte die je ervaart te vullen met een stukje verdriet of met een bepaalde behoefte zo dat deze de ruimte, de aandacht en de erkenning krijgt.

In het aanraken van oud verdriet kan je op een dieper niveau loslaten waardoor er weer ruimte ontstaat voor een nieuw stukje zijn. Het diepe besef van het verlies van een stukje van jezelf laten de tranen stromen die het verdriet in het hart doen verzachten. Er ontstaat een helder moment van besef wat toen was en wat nu is. Een nieuw vertrekpunt. Je laat het sterk zijn weer even los en je verdriet vrij. Er ontstaat wat meer ademruimte zodat datgene wat niet in harmonie lijkt te zijn stap voor stap in evenwicht kan komen. Kom tot rust met onderstaande wijsheden die verzachten en ruimte geven voor verdriet wat mag zijn. Wat mag zijn in Liefde kan gedragen worden.

4x Stil verdriet quotes voor meer Ruimte

Deze citaten geven ons een steuntje in de rug wanneer we dit het hardste nodig hebben. Inzichten en lieve betekenisvolle woorden die je troost geven wanneer je dit het meeste nodig hebt op momenten als het verdriet pijnlijk diep gaat. Deze fijne uitspraken van ingspire.nl kunnen je kracht geven voor de dag van morgen.

Liefs Inge

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
★ Mini Handleidingen voor je Herstelplan
Gidsen voor spirituele verdieping
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Geef een Lichtpuntje

Steun Ingspire en creëer samen met ons lichtpuntjes!

lichtpuntjes voor in donkere tijden

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

  • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
  • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.