Wat je bij Terugval niet mag vergeten

Zinvolle Ingspire Quote over terugval met levenswijsheid voor meer vertrouwen en moed die helpt bij jouw innerlijke reis.

3 waardevolle leringen van oprichtster Ingspire

Implementeer jij deze leefregels van Ingspire al in je leven? Inge Geertzen, de oprichtster van het zingevingsplatform Ingspire.nl, heeft ontelbare zinvolle spreuken op haar naam staan, de een nog mooier dan de ander. Zij deelt haar leringen als steuntje in de rug voor diegenen die te maken krijgen met een ingrijpende gebeurtenis. Inge over 3 van haar leringen die in deze onrustige periode jou wellicht kunnen ondersteunen:

1. Onze reis is nooit klaar

Onze reis is nooit klaar, maar vergeet niet dat jij altijd bij elke terugval beter bent uitgerust dan daarvoor

ingspire

Bij elke terugval of uitdaging ben je beter uitgerust dan daarvoor. In het nu, op dit moment, heb je meer ervaring en kennis dan gisteren en toen. Deze helpende gedachte kan jou ondersteunen om elke keer weer bij jezelf te komen op momenten dat je voor je gevoel dwalende bent, ergens tegen op ziet of vertrouwen verliest. Zelfs de kleinste onderbrekingen bij tegenslag, waarbij je toelaat voor jezelf te zorgen, kunnen een groot effect hebben en je verder brengen. Een diepere betekenis vinden in jezelf en in het moment zelf de volgende vraag stellen: Wat kan ik nu doen om goed voor mezelf te zorgen, is ook enorm krachtig. Ik pas dit wekelijks, soms dagelijks toe. Eigenlijk pauzeer je even. In deze tussenruimte kan je zomaar het antwoord vinden.

2. Balans is geen vaste staat van zijn

Balans is geen vaste staat van Zijn, maar ruimte en stilte vinden te midden van de veranderingen

ingspire

Soms is het zo moeilijk om de balans te vinden en het dan ook vast te houden of in de flow ervan te blijven. Een inzicht wat ik graag met je wil delen wat transformerend werkt, is als je op het punt komt dat je beseft dat niet alles vast omlijnd is en dat jij jezelf en jouw omgeving kan zien als iets wat voortdurend verandert. Afstemmen op jezelf en afstemmen op het grotere geheel kan bijdragen in het vinden van meer evenwicht. Dit geeft je kracht als er een storm door je leven raast. Onze reis is nooit klaar in het afstemmen voor hernieuwd evenwicht. In elke fase van ons leven kan er een nieuw evenwicht worden gevonden.

3. Het laten varen van onze perceptie

In het laten varen van onze perceptie ontstaat ruimte om op een andere manier waar te nemen

ingspire

Een persoonlijk favoriet. Een paar simpele verschuivingen in perspectief en overtuigingen kan ons helpen een nieuw niveau van verbinding te bereiken. Door jezelf te trainen in bewustzijn leer je beseffen wanneer wij ons iets opleggen of wanneer er iets te kiezen valt. Ik heb gemerkt dat het bijdraagt aan afstand nemen van de problematiek. Je merkt het onderscheid tussen jezelf en de geest op en krijgt sneller toegang tot jouw binnenwereld. Je maakt eerder bewust keuzes waar jij zelf voor gekozen hebt.

Heb jij het lef om dingen anders te gaan bekijken? Sta jij open voor andere zienswijzen?  Bekijk deze ingspire quotes die helpen bij teleurstelling en doorgaan na tegenslag. Spreuken die alles in een ander perspectief plaatsen.


© Inge initiatiefneemster ingspire.nl

Welkom bij Ingspire

★ Hét zingevingsplatform!
★ Met levenslessen voor meer Zingeving
★ Ontdek de krachtspreuken van Ingspire
E-boekjes voor jouw herstelplan
★ Meer Zingeving in Corona tijd

Maak een Souldive ontdekkingsreis!

Meer zingeving vinden? Leren accepteren en loslaten? Maak een souldive ontdekkingsreis

Ontvang de Nieuwsbrief

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.