Yin dominant - Ben jij in balans? Doe de test op www.ingspire.nlJouw score:

Yin type

Als Yin type ben je ontvankelijk, intelligent en redelijk zelfbewust. Je kan ruimte maken voor persoonlijke tijd en genieten van het contact met de natuur. Yin energie kan gezien worden als jouw ‘herstellende energie‘. Bij teveel Yin energie kan de yin moeder (de vrouwelijke polariteit) mogelijk meer moeite hebben om volhardend en assertief te zijn. Oververmoeidheid en concentratieproblemen kunnen optreden. We verliezen de inspiratie om de dingen te creëren dit we graag voor onszelf en om ons heen willen. Om ervoor te zorgen dat Yin en Yang elkaar kunnen aanvullen in jouw lichaam, moet je het evenwicht voor jezelf leren ontdekken.

Bij te veel Yin energie is het belangrijk om jouw Yang energie te cultiveren om meer in balans te komen:

  • Kies eens een Yang activiteit uit. Denk bijvoorbeeld aan tuinieren, sporten, poweryoga etc. Praat eens wat meer met anderen, reik uit naar hen en deel. Probeer in de middagen wat meer te bewegen.
  • Train je bewustwording met bijvoorbeeld mindfulness of meditatie. Door met milde aandacht je interne zijn onder de loep te nemen tijdens stressvolle momenten en bij disbalans van de Yin en Yang, kan je bewuster keuzes maken over welke energie jij meer aandacht gaat geven.
  • Kom alles te weten over het » yin yang principe
  • Deel  jouw favoriete yin yang quote!
  • Draag een leuke symbolische yin yang ketting  of yin yang armband (tip!) als reminder

Vergeet niet dat niets helemaal Yin is of volledig Yang. Yin en Yang trekken elkaar aan. Dit betekent dat er in Yin ook Yang is en omgekeerd. Kijk maar naar het symbool; Beide vissen hebben een oog in de tegengestelde kleur van hun lichaam.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.