Jouw score:

Yang dominant - Ben jij in balans? Doe de test op www.ingspire.nlYang type

Als Yang type ben je praktisch, over het algemeen optimistischer en houdt je van gezelligheid. Je kan actiegericht zijn en een sterke wilskracht aanroepen. Yang energie kan gezien worden als jouwvurige energie. Bij teveel Yang energie kan de yang vader (de mannelijke polariteit) eigenwijs en mogelijk getemperd zijn in reacties. Door het verminderde contact met de Yin energie verliezen we onze flow om ons aan te passen aan de omstandigheden en verliezen we onze creativiteit voor inspiratie. Soms kan het contact kwijt zijn wanneer iets losgelaten dient worden. In plaats van een uitgerust gevoel, kunnen we eerder geagiteerd raken en het gevoel hebben dat we continue in beweging en in de actie modus moeten blijven.

Om ervoor te zorgen dat Yin en Yang elkaar kunnen aanvullen in jouw lichaam, moet je het evenwicht voor jezelf leren ontdekken.

Yin energie Tips:

Bij te veel Yang energie is het belangrijk om jouw Yin energie te cultiveren om meer in balans te komen:

  • Kies eens een Yin activiteit uit. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, zwemmen, schilderen, yin-yoga etc. Probeer wat meer opmerkzaam te zijn; luister en wees attent, wees meedogend en begripvol.
  • Train je bewustwording met bijvoorbeeld mindfulness of meditatie. Door met milde aandacht je ‘interne zijn’ onder de loep te nemen tijdens stressvolle momenten en bij disbalans van de Yin en Yang, kan je bewuster keuzes maken over welke energie jij meer aandacht gaat geven.
  • Zoutstenen brengen de luchtvochtigheid in balans, zuiveren de lucht en zetten negativiteit om in positiviteit. Ook draagt rozenkwarts haar steentje bij en geeft de ruimte haar liefdevolle energie. Bestel dit Balans pakket: Een Himalaya Zoutlamp en rozenkwarts Energie steen
  • Kom alles te weten over het » yin yang principe
  • Deel  jouw favoriete yin yang quote!

Vergeet niet dat niets helemaal Yin is of volledig Yang. Yin en Yang trekken elkaar aan. Dit betekent dat er in Yin ook Yang is en omgekeerd. Kijk maar naar het symbool; Beide vissen hebben een oog in de tegengestelde kleur van hun lichaam.


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.