Inspiratie

Elke nieuwe dag is een cadeau, klaar om uitgepakt te worden. ~ inge ingspire

Spirituele ZEN cadeautjes waar we allemaal van houden!

Geef jezelf of een ander een klein spiritueel cadeautje met symbolische betekenis. Een spiritueel kado is bijzonder om te geven zoals een Levensbloemketting, leuke spirituele inzichtkaarten of een goed boek over spirituele groei. We hebben een top 10 lijstje voor je gemaakt met de allerleukste spirituele cadeautjes vol symboliek.

 1. Geneeskrachtige edelstenen

  Edelstenen hebben een grote aantrekkingskracht op veel mensen. Behalve de prachtige vormen en kleuren worden edelstenen ook gebruikt om hun helende werking. Geneeskrachtige stenen worden al sinds de prehistorie gebruikt als amulet

 2. Sri Yantra ketting

  De Sri Yantra is een eeuwenoud krachtsymbool voor Harmonie en Innerlijke groei. In de buitenrand zie je lotusbladeren en in het midden de “bindu” (het begin van het universum). Draag deze Sri Yantra Mandala ketting als symbool voor gezondheid en spirituele rijkdom!

 3. Spirituele inzichtkaarten

  Deze inspirerende kaarten zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Ze loodsen je voorbij de obstakels die het leven op je pad werpt. Vraag om een verhelderend antwoord op je levensvraag, kies een kaart, bedank en laat je leiden door de spirituele inzichten…

 4. Spiritualiteit bron van geluk en zelfverwezenlijking

  Dit boek bevat toegankelijke en precieze uiteenzettingen over het spirituele concept van voorspoed en praktische oefeningen voor elk van de twaalf krachten van jouw geest. De schrijfster helpt u een inventaris op te maken van uw huidige leven en de diepe verlangens van uw hart te ontdekken en waar te maken.

 5. Elke dag een moment van meditatie

  Geen enkele steen wordt gepolijst zonder wrijving, geen enkel mens kan zijn ervaring
  vervolmaken zonder beproevingen. (Confucius). Laat je inspireren door dit meditatieboekje met mooie die uitnodigen tot een moment van bezinning.

 6. Boeddha Lichtpuntjes

  Een lief symbolisch cadeautje voor in donkere dagen. Laat de kaarsjes in een schaal drijven. Leuk voor thuis, in de praktijk of als cadeau voor vrienden. Een Lichtpuntje kunnen we allemaal wel gebruiken!

 7. Helen met de Akasha-kronieken

  Helen met de Akasha kronieken van Linda Howe is een boek dat jouw hele verhaal van A tot Z vertelt. Juist in de pijnlijke episodes schuilt vaak het antwoord op belangrijke levensvragen. Linda Howe laat zien hoe je toegang kunt krijgen tot het energetisch archief van jouw leven, van waaruit je oude wonden kunt helen en beperkende patronen achter je kunt laten. Alle onrust zal in je verstommen en plaatsmaken voor een gevoel van rustige opluchting.

 8. Quotes voor spirituele groei

  Wil jij ook spiritueel groeien? Download gratis dit mini-eboekje met spirituele spreuken van Ingspire over het Leven met inzichten voor diepgaand kijken die je uitnodigen voor een moment van bezinning. Leuk voor jezelf om uit te printen in kleur en cadeau te geven.

 9. Mooie en fijn meditatie kussen

  Dit is een origineel in klassieke thaise stijl uitgevoerd Moon Kwan driehoeksmatras ligkussen uitermate geschikt voor yoga en of mediatie maar natuurlijk ook universeel te gebruiken voor ontspannen zitten tijdens het loungen, televisie kijken, lezen of bijvoorbeeld gamen. Dit yoga mediatie rolmatras heeft een rugsteun – hoofsteun bestaande uit 10 rollen (hoogte ongeveer 27 cm) en het lig gedeelte heeft een inklapbaar gedeelte waardoor er meerdere zit mogelijkheden en lig mogelijkheden zijn

 10. Klankschaal Ohm geschenkset
  Ze geven rust, helpen bij mediteren en brengen harmonie in lichaam en geest. Maar de magie van klankschalen gaat verder: hun klank brengt je terug bij jezelf.

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.