Elke nieuwe dag is een cadeau, klaar om uitgepakt te worden. ~ inge ingspire

Spirituele ZEN cadeautjes waar we allemaal van houden!

We hebben een top 10 lijstje voor je gemaakt met de allerleukste spirituele cadeautjes met symbolische betekenis. Of je nu jezelf wilt verwennen met een spiritueel cadeau of je vriendin, moeder of een ander wilt verrassen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, onze selectie Zen cadeaus heeft voor elk wat wils. Van spirituele cadeaupakketten met kruidentheeën, zuiverende zoutlichtjes tot meditatiekussens die innerlijke rust bevorderen. Elk geschenk draagt een unieke boodschap. Een spiritueel kado is bijzonder om te ontvangen. Ook kracht edelstenen, gelukssieraden, troost geschenken of leuke spirituele inzichtkaarten of een goed boek over spirituele groei met levenswijsheden voor momenten van bezinning zijn waardevolle cadeautjes om te geven. Bekijk hieronder de leukste Top 10 spirituele cadeaus.

Top 10 spirituele cadeaus:

 1. Compleet handboek voor de Lichtwerker – NIEUW!

  Ga met dit boek de komende periode op zoek naar de spirituele krachten in jezelf. Verrijk jezelf met spirituele lessen, ga aan de slag met praktische oefeningen en fijne meditaties.  Ontdek je spirituele behoeften aan de hand van de vragenlijsten en verhelderende testen. Een mooi spiritueel cadeau.

 2. Zonnestraal ketting op Tarot kaart

  Deze Zonnestraal ketting op Tarot wenskaartje is een mooie cadeau om te geven aan iemand die liefhebt en waardeert. Het hangertje in de vorm van een stralende Zon staat symbool voor Energie, liefde en geluk.

 3. De weg naar je Levensdoel – Spirituele inzichtkaarten

  Deze inspirerende kaarten met boekje zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Krijg inzicht in wat er op een dieper niveau in je ziel leeft en werk toe naar jou levensdoel. Bij deze kaartenset zit een boekje met uitleg en toelichting. Een mooi spiritueel en symbolisch lief cadeau!

 4. Yogi Thee geschenkdoos !

  Perfect spiritueel Cadeau voor de Theeliefhebber: De Yogi Tea Selection Box met heerlijke kruidentheeën die je zintuigen prikkelen, is het ideale cadeau voor elke theeliefhebber. Het is een prachtige en praktische manier om iemand speciaal te verrassen en te verwennen met een selectie van premium theesmaken.

 5. Luxe Klankschaal met Boeddha

  Verwen jezelf of een ander met deze bijzondere kleurrijke Chakra Klankschalen geschenkset met informatie over de 7 chakra’s Ze geven rust, helpen bij mediteren en brengen harmonie in lichaam en geest. Maar de magie van klankschalen gaat verder: hun klank brengt je terug bij jezelf.

 6. De reis van de wijze kat – spiritueel cadeau boek

  Een hartverwarmend verhaal over een kat die de wereld wil begrijpen met waardevolle inspirerende Zen wijsheden die aanzetten tot nadenken!

 7. Meditatiekussen ergonomisch ontworpen

  Ervaar diepe ontspanning met deze ergonomisch ontworpen meditatie kussen! Dit meditatiekussen zorgt voor de meest comfortabele ondersteuning waarmee je jouw wervelkolom uitlijnt en de energie laat stromen. De duurzame, luxe stoffen voelen comfortabel aan op de huid. Kies jouw favoriete kleur. We love it!

 8. Edelsteen waterfles rozenkwarts

  Alles wat je nodig hebt is … water.. en liefde! Het compartiment van deze Luxe waterfles is gevuld met rozenkwarts edelstenen, dé steen bij uitstek van de liefde en zachtheid. Dankzij de afneembare zachte deksel aan de onderkant kun je de stenen verwisselen naar eigen voorkeur.

 9. Spiritueel kado voor energie: ‘Reinig je huis pakket’

  Geef fijne positieve energie cadeau met dit Reinig je huis pakket! Met de schelp, de witte salie en de zoete geur van het Palo Santo hout kan je in een handomdraai je woonruimte reinigen met een relaxte en beschermende werking voor positieve energie en een goede nachtrust.

 10. Zoutsteen Kaarshouder Yin Yang

  Theelichthouder van het mineraal Zoutsteen in yin yang vorm. Hierbij wordt gebruik gemaakt van witte zoutsteen en oranje / roze zoutsteen.  Geef rust en balans cadeau met deze Zoutsteen Yin Yang Kaarshouder

Alle spirituele cadeaus:

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
Gidsen voor je Herstelplan
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Geef een Lichtpuntje

Steun Ingspire en creëer samen met ons lichtpuntjes!

lichtpuntjes voor in donkere tijden

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

 • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
 • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.