Elke nieuwe dag is een cadeau, klaar om uitgepakt te worden. ~ inge ingspire

Spirituele ZEN cadeautjes waar we allemaal van houden!

We hebben een top 10 lijstje voor je gemaakt met de allerleukste spirituele cadeautjes vol symboliek. Van kleine spirituele cadeautjes tot prachtige spirituele cadeaupakketten. Een spiritueel kado is bijzonder om te geven zoals een krachtsteen, leuke spirituele inzichtkaarten of een goed boek over spirituele groei met levenswijsheden voor momenten van bezinning. Geef jezelf of een ander een mooi spiritueel cadeautje met symbolische betekenis.

 1. Compleet handboek voor de Lichtwerker – NIEUW!

  Ga met dit boek de komende periode op zoek naar de spirituele krachten in jezelf. Verrijk jezelf met spirituele lessen, ga aan de slag met praktische oefeningen en fijne meditaties.  Ontdek je spirituele behoeften aan de hand van de vragenlijsten en verhelderende testen. Een mooi spiritueel cadeau.

 2. Lichter leven ketting

  Deze lichter leven ketting op wenskaartje is een mooie cadeau om te geven aan iemand die liefhebt en waardeert. Het hangertje in de vorm van een engelenvleugel staat symbool voor kracht, liefde en bescherming.

 3. De weg naar je Levensdoel – Spirituele inzichtkaarten

  Deze inspirerende kaarten met boekje zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Krijg inzicht in wat er op een dieper niveau in je ziel leeft en werk toe naar jou levensdoel. Bij deze kaartenset zit een boekje met uitleg en toelichting. Een mooi spiritueel en symbolisch lief cadeau!

 4. Geneeskrachtige edelstenen – Chakra Harten set

  Edelstenen hebben een grote aantrekkingskracht op veel mensen. Behalve de prachtige vormen en kleuren worden edelstenen ook gebruikt om hun helende werking. Deze cadeau doos bevat hartvormige Chakra Energie edelstenen

 5. Luxe Klankschaal met Boeddha

  Verwen jezelf of een ander met deze bijzondere kleurrijke Chakra Klankschalen geschenkset met informatie over de 7 chakra’s Ze geven rust, helpen bij mediteren en brengen harmonie in lichaam en geest. Maar de magie van klankschalen gaat verder: hun klank brengt je terug bij jezelf.

 6. Boeddha Lichtpuntjes

  Een lief symbolisch cadeautje voor in donkere dagen. Laat de kaarsjes in een schaal drijven. Leuk voor thuis, in de praktijk of als cadeau voor vrienden. Een Lichtpuntje kunnen we allemaal wel gebruiken!

 7. Meditatiekussen ergonomisch ontworpen

  Ervaar diepe ontspanning met deze ergonomisch ontworpen meditatie kussen! Dit meditatiekussen zorgt voor de meest comfortabele ondersteuning waarmee je jouw wervelkolom uitlijnt en de energie laat stromen. De duurzame, luxe stoffen voelen comfortabel aan op de huid. Kies jouw favoriete kleur. We love it!

 8. Spirituele Bamboe beker met fles

  Kies voor je lichaam en geest met de Flamboo set. Ervaar de dagelijkse luxe die bamboe biedt. Je lichaam is als een tempel en met deze set krijg je geen chemische additieven binnen. Drink Zen je drankje! Leuk spiritueel cadeautje voor jezelf of een ander.

 9. Spiritueel kado voor energie: ‘Reinig je huis pakket’

  Geef fijne positieve energie cadeau met dit Reinig je huis pakket! Met de schelp, de witte salie en de zoete geur van het Palo Santo hout kan je in een handomdraai je woonruimte reinigen met een relaxte en beschermende werking voor positieve energie en een goede nachtrust.

 10. Zoutsteen Kaarshouder Yin Yang

  Theelichthouder van het mineraal Zoutsteen in yin yang vorm. Hierbij wordt gebruik gemaakt van witte zoutsteen en oranje / roze zoutsteen.  Geef rust en balans cadeau met deze Zoutsteen Yin Yang Kaarshouder

Geef een prachtig Spiritueel cadeau voor Vriendschap. Deze duo Boeddha's staan voor spiritualiteit, kracht en vriendschap
Roze Lotus kaarsenhouder voor een waxine lichtje
Geef Rust en ontspanning cadeau met deze ergonomische meditatie kussen
Symbolisch cadeau voor een nieuwe start - nieuw begin ketting voor geluk en kracht kopen
Lichter Leven Ketting met engelen vleugel op wenskaartje - bestel op inspirerendwinkelen.nl
Geneeskrachtige edelstenen cadeauset van hartjes

Yin Yang Mandala ketting voor Balans en Evenwicht - www.inspirerendwinkelen.nlBekijk ook de Top 10 Spirituele BALANS cadeautjes die onze redactie heeft samengesteld. Elk cadeautje heeft als symbolische betekenis evenwicht en balans. Zo zijn we helemaal verliefd op deze Yin Yang kaarsenhouder van zoutsteen en deze Balans cadeaupakket om je zintuigen te prikkelen. Of geeft deze schitterende  yin yang armband cadeau, we love it!

VERVOLG JE SPIRITUELE REIS:

Quotes voor spirituele groei

Wil jij ook spiritueel groeien? Download gratis dit mini-eboekje met spirituele spreuken van Ingspire over het Leven met inzichten voor diepgaand kijken die je uitnodigen voor een moment van bezinning. Leuk voor jezelf om uit te printen in kleur en cadeau te geven.

Volg een spirituele opleiding en geef je zielsmissie vorm!

Duik in de wereld van spirituele coaching. Waar ga jij je in verdiepen? Volg bijvoorbeeld een cursus Astrologie coaching, of wellicht past bewustzijn of energetisch coaching bij jou! Lees verder en bekijk het aanbod Spirituele Opleidingen

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
★ Mini Handleidingen voor je Herstelplan
Gidsen voor spirituele verdieping
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Geef een Lichtpuntje

Steun Ingspire en creëer samen met ons lichtpuntjes!

lichtpuntjes voor in donkere tijden

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

 • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
 • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.