tips voor een gezondere kerst

Meditatie

Bewustheid is het begin van een transformatieproces waarbij je kan kiezen voor een andere manier van zijn. ~ ingspire

Een gezondere kerst

smiley kerstmis feestdagen spreuk wens ingsireDeze 3 gezonde keuzes die je kan maken tijdens kerst 2020 met een groot effect!

1. Drink genoeg water en sla geen maaltijden over

Drink genoeg water en wissel alcoholische drankjes af met water. Alcohol is namelijk met 7calorieën per gram een ware caloriebom!
Zorg verder dat je je ontbijt en lunch niet overslaat. Op het moment dat je maaltijden begint over te slaan, ga je tijdens het kerstdiner makkelijker te veel eten. Tip: Ga je gourmetten met je vrienden of familie? Leg in plaats van een extra ronde vlees een extra ronde groenten in je gourmetpannetje

2. Maak een ommetje na het kerstdiner

Een wandeling na het avondeten doet wonderen en verlaagt de bloedsuikerspiegel.Als je na het eten even een blokje om loopt, dan geef je je lichaam het signaal dat de spijsvertering nu echt aan het werk moet omdat er energie nodig is. Een keuze die niet alleen gezond maar ook gezellig is!

3. Ja, ik probeer gezond te eten. Nee, ik ben niet op dieet!

Er zijn genoeg redenen om gezond te gaan eten en om iets af te slaan; Omdat je bewust met je voeding om gaat, omdat je iets niet zo lekker vindt, je slecht tegen suikers kan of omdat je vol zit etc. Voel je niet verplicht om je keuzes te verantwoorden. Durf nee te zeggen.

Inspiratie voor meer gezonde keuzes

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.