Therapieën en Behandelingen 2018 – 2019

Aandacht

Om hulp vragen werkt bevrijdend. ~ inge ingspire

DEZE RUBRIEK IS NIEUW EN ZIJN WE AAN HET UITWERKEN. Heb jij een Praktijk en wil je jouw Lessen / Behandeling / Therapie ook toevoegen aan de agenda? Aanmelden kan hier. Je zet hiermee jouw aanbod meteen goed op de kaart!


Investeer in jezelf

Het leven te leren accepteren zoals het zich aandient is niet altijd makkelijk. Hieronder vind je een inspiratie overzicht met behandelingen en therapieën die kunnen bijdragen aan je zoektocht naar het antwoord op levensvragen, aan pijnpunten te leren verwerken en/of je op weghelpen meer balans en rust te vinden. Deze therapieën en behandelingen kunnen als inspiratie dienen bij klachten zoals bijvoorbeeld angst, besluiteloosheid, burn-out, gevoelens van minderwaardigheid, verwerking bij rouw en verlies, stress, pijn of somberheid. Maar ook voor persoonlijke groei om positieve en liefdevolle aandacht aan jezelf te geven!

Therapieën & Behandelingen


Energetisch & lichaamsgericht

In deze rubriek ‘Energetisch en Lichaamsgericht‘ vind je verschillende soorten behandelingen en alternatieve therapieën die het lichaam als uitgangspunt nemen van het therapeutisch proces en ervan uit gaat dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Van massages, reiki, healing, homeopathie tot aan fijne yoga- en meditatielessen etc.

Coaching & psychologie

Vind onder deze rubriek ‘Coaching & Psychologie’ therapiesoorten zoals gedragstherapieën, lifestyle coaching en counseling met elk hun eigen specifieke aanpakDenk bijvoorbeeld aan cognitieve gedragstherapie, mindfulness, EMDR, psychoanalyse, RET en NLP etc.

Online zelfhulp

In de rubriek ‘Online zelfhulp‘ ontdek je inspirerende online trainingsprogramma’s voor persoonlijke groei met handige oefeningen, nuttige adviezen, online therapie en coaching . Vind de online training die bij je past In je eigen tempo en eigen tijd. Gericht op o.a. meer rust, balans, leren loslaten, bewustwording en veerkracht etc.

Organiseer je een Activiteit? Vraag naar de mogelijkheden 

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.