Helende Krachten die jou verder kunnen brengen

Helende krachten die jou verder kunnen brengen - ingspire.nl

Er zijn verschillende helende krachten die jou wellicht kunnen helpen in het terugkrijgen van je levensenergie of in het versterken van jouw levensenergie. Alle inzendingen die wij binnen hebben gekregen van onze lieve volgers op de vraag ‘Welke helende kracht heeft jou verder geholpen’ hebben we gebundeld. De meest voorkomende antwoorden kan je in dit artikel terugvinden. Het kan even een zoektocht zijn om de vorm te vinden die het beste bij jou past en baat heeft. Er is uiteraard nog veel meer te ontdekken dan deze uitkomsten. Tip: Onderzoek wat jou nieuwsgierig maakt en waar je op voorhand een goed gevoel bij hebt.

Liefde en jezelf als helende kracht?

Liefde is een universele helende kracht die verbindt. Uit de inzendingen van onze volgers blijkt dan ook dat Liefde een helende kracht is die velen verder heeft gebracht. De helende kracht van liefdevolle aandacht. Liefde voor jezelf en liefde voor anderen.

Gedachtenkracht steunt mij iedere dag weer opnieuw. 

Suzan

Contact maken met de liefde die altijd aanwezig is in het universum en in mijzelf.

Ans en Leontine

Lachen tijdens het huilen. Verdriet voelen en vrolijk worden van het licht dat door het donker heen schijnt.

Nienke

Jezelf als helende kracht in praktijk;

de Natuur als helende kracht?

Hoe werkt de natuur als Helende kracht? Mensen zijn al lang geïnteresseerd in de genezende kracht van de natuur. De natuur is een voedingsbodem voor spirits, planten en een bron van materialen en geneesmiddelen.

Het geluid  van de natuur is de kracht waarin ik mijzelf terug vond.

Tineke

Voor mij is wandelen in de natuur echt een soort van meditatie om tot mezelf te komen

Christel

Ik leef als een vlinder rust op tijd en vergeet niet te vliegen

Elise

De inzendingen over de Helende Kracht van de Natuur in praktijk:

  • Baden in het Bos – in Japan ook wel bekend als Shinrin-yoku werd al ontwikkeld in de jaren tachtig. Naarmate meer onderzoek de voordelen van Shinrin-yoku aantoonde, nam de Japanse regering de bosbaden op in het gezondheidsprogramma van het land.  Nu zijn westerse artsen het eens over het gunstige effect van de Natuur. Baden in het bos is een gelegenheid voor mensen om een ​​time-out te nemen, te vertragen en contact te maken met de natuur. Contact met de natuur dooaandachtig te lopen, bomen aan te raken, kijken naar kleuren en patronen en door diep ademen. 
  • Energie van de zon, de bomen en jezelf aarden
  • Krachtige kruiden en planten – In het Amazonegebied, het tropisch regenwoud in Suriname, in de jungles van Afrika en hier in Nederland groeien planten met medicinale werking. Artsen en alternatieve genezers maken gebruik van de werking van een groot aantal van deze planten.
  • Energie uit geneeskrachtige stenen – Edelstenen zijn net als bijvoorbeeld geneeskrachtige kruiden, een natuurproduct. Ze worden daarom ingezet in de alternatieve geneeskunde.

Alternatieve therapieën als helende kracht?

De meeste inzendingen binnen de alternatieve therapieën gaan over Reiki en Energie als helende kracht. Reiki is een vorm van energetische therapie en behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Bij Reiki wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam met een veronderstelde vorm van levensenergie wordt behandeld. Ook Chakra therapie en Auralagen zuiveren worden genoemd waarbij aandacht wordt besteed aan jouw energiehuishouding en energieblokkades worden weggehaald.

Reiki is de helende kracht waarmee ik mezelf en anderen mee help.

~Marjoleine

Overige alternatieve geneeswijzen die onze fans deelden als Helende Kracht:

Bron: www.ingspire.nl

 

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.