Spreuk – Wie de regenboog wil zien, moet de regen trotseren

Wie de regenboog wil zien, moet de regen trotseren - citaat van Paul Coelho

Een kleurrijk citaat van schrijver Paul Coelho 

‘If you want to see a rainbow you have to learn to see the rain.’

 ~ Paulo Coelho is een beroemde Braziliaanse schrijver. Zijn werk wordt in de gehele wereld gelezen. Hij heeft bijzonder mooie titels op zijn  naam staan zoals de bestsellers

  1. De AlchemistDe Andalusische schaapherder Santiago koestert van jongs af aan maar één wens: reizen, alle hoeken van de wereld onderzoeken en dan eindelijk te weten komen hoe deze in elkaar zit. Na vele omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist. Deze beschikt niet alleen over grote spirituele wijsheid, hij kent ook de diepten van het hart waarin de laatste waarheden over onszelf verscholen liggen.
  2. De Vijfde Berg – Er zijn momenten in ons leven waarop de wereld zich tegen ons lijkt te keren.  Het boek De Vijfde Berg is een roman over het onvermijdelijke, maar ook over doorzettingsvermogen en hoop.
  3. De pelgrimstocht naar Santiago –  Een man op zoek naar zijn zwaard, ereteken en magisch symbool, hem onthouden in het genootschap waarvan hij lid is. Eerst moet hij bewijzen dat hij het waard is. Wat volgt is een ontdekkingstocht naar zijn eigen falen en redding. een reis naar zelfverwezenlijking.

>> Bekijk de selectie van mooiste citaten van Paul Coelho

Ontdek nog meer mooie 
spreuken in het Nederlands. Deze selectie van motiverende citaten en positieve woorden inspireren de geest en het hart. De spreuken kunnen je een oppepper geven of mooie inzichten brengen. Kortom een bijzondere verzameling voor jezelf en voor anderen.

Waardeer jij deze spreuk? Deel dit met plezier en inspireer anderen. Leuk als spreuk van de dag spreuk, spreuk van de week of als inspiratie voor elk moment!

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.