Spreuk: Voor mensen met een passie is er altijd een markt

Voor mensen met een passie is er altijd een markt - citaat door ingspire

Probeer te onthouden welke passies jij altijd al in je hebt gehad.

Top 5 boeken over Passie en Werkgeluk

  1. Ontdek je passie en realiseer met succes jouw grootste dromen – In dit boek krijg je heldere antwoorden op vragen als ‘Wat wil ik eigenlijk echt met mijn leven?’ ‘Hoe kan ik mijn dagelijkse sleur doorbreken?’ ‘Waar ben ik nu echt enthousiast over?’ ‘Welke opleiding of baan past bij mij?’ ‘Wat zijn mijn dromen en hoe kan ik ze vervullen?’
  2. Je levenswiel in beweging
    ontdek je talenten en passies door te werken met het Keltisch jaarwiel
  3. Vind je ikigai breng het Japanse geheim voor geluk in de praktijk. Een praktische gids waarmee je je ikigai kunt ontdekken en activeren, het concept uit de oude Japanse wijsheid die de wereld aan het veroveren is.
  4. Happy Life 365 De no-nonsense denkwijze voor een leuker leven. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. De schrijfster vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert.

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.