Spreuk: Je kunt beter een nachtje slapen over wat je wilt doen, dan wakker liggen over wat je gedaan hebt

 Loslaten en doorgaan..

Deze spreuk helpt je loslaten en om vooruit te blikken. Achteraf gezien hadden we uiteraard sommige dingen anders kunnen doen. Als je je druk maakt over het verleden of zelfs de dag van gisteren dan haal je onbedoeld meer stress en belemmeringen in je leven. Het verleden in natuurlijk niet geheel onbelangrijk en het heeft je ook gevormd tot wie je nu bent. Af en toe kan een vervelend gevoel je bekruipen, dit is niet erg maar besteed er niet te veel aandacht aan, je hebt er vaak nauwelijks tot geen invloed meer op. Je hebt wel invloed op de dag van vandaag.

Ontdek nog meer mooie spreuken in het Nederlands. Deze bundeling van mooiste citaten en meest waardevolle wijsheden inspireren de geest en het hart en zorgen voor een moment van bezinning. De spreuken kunnen je een oppepper geven of mooie inzichten brengen. Kortom een bijzondere verzameling voor jezelf en voor anderen.

Waardeer jij deze spreuk? Deel dit met plezier en inspireer anderen. Leuk als spreuk van de dag spreuk, spreuk van de week of als inspiratie voor elk moment! Oh en vergeet niet ingspire.nl even als bron te vermelden 🙂

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.