De mooiste citaten van ingspire.nl over Licht in de Duisternis

3 Waardevolle levenslessen

over Licht en Duisternis

Onderstaande levenslessen van inge ingspire.nl kunnen je verder brengen. Het gaat er niet om de duisternis kwijt te raken…, het gaat er om het licht binnen te laten. Haal zin uit wat zinloos lijkt.

Levensles 1 – Licht in Duisternis

Het samenspel van Donker en Licht onthult de schoonheid van het Leven - citaat door ingspire.nl
Prachtig
citaat van inge ingspire.nl over het samenspel van Donker en Licht. De tegengestelde krachten van Licht en Donker die samen eenheid en een magisch schouwspel vormen voor diepgaand kijken. Diepgaand kijken voor zelfkennis en meer levenskracht.


Levensles 2 – Afdalen naar de diepte voor het Licht

Prachtig citaat van inge ingspire.nl - Boven je oud zelf uit stijgen is afdalen om te kunnen transformeren naar een vorm die Nu bij jou past
Dit
citaat over afdalen naar de diepte om te kunnen transformeren is een prachtige levensles van Inge ingspire.nl en gaat over jezelf transformeren naar een vorm die in het Hier en Nu bij jou past. Onze ziel roept ons soms een halt toe en zet ons onbewust stil om ons aan te sporen de diepste en donkere kanten in onszelf te ontmoeten en te transformeren naar het licht.


Levensles 3 – Door obstakels heen breken

Op het moment dat je negatieve gedachten door positieve gedachten gaat vervangen, krijg je positieve resultaten - citaat ingspire spreukenWaardevolle levensles met krachtige symboliek uit de natuur.


De krachtige ingspire spreuken kunnen bijvoorbeeld helpen je minder alleen te voelen, door moeilijke tijden te komen of brengen steun of inzicht. Waardeer jij deze levenslessen van ingspire? Vergeet niet ingspire.nl te vermelden.

Inspiratie tips voor in moeilijke tijden

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.