Citaat Ingspire: – Het samenspel van Donker en Licht onthult…

Het samenspel van Donker en Licht onthult de schoonheid van het Leven - citaat door ingspire.nl

 

Het samenspel van Donker en Licht onthult de schoonheid van het Leven

citaat van Inge Geertzen (ingspire.nl)

Dit citaat over de schoonheid van het Leven is van schrijfster Inge Geertzen. Als oprichtster van het zingevingsplatform ingspire.nl zet ze haar kennis en eigen levenservaringen in als steuntje in de rug voor diegenen die te maken krijgen met een ingrijpende gebeurtenis.

Het Licht en het Donker

Inge vertelt, ‘Licht en Donker zijn tegengestelde krachten die samen eenheid en een magisch schouwspel vormen voor diepgaand kijken. Diepgaand kijken voor zelfkennis en meer levenskracht.

Ik besteed dan ook relatief veel aandacht aan het uitkiezen van de afbeeldingen die op Ingspire gebruikt worden. Net zolang tot dat het op gevoelsniveau klopt. Het blijken afbeeldingen te zijn met aanvullende èn tegengestelde krachten. Het herinnert me aan tekeningen en schilderingen die ik vroeger maakte met contrast. Waar mensen donkerte zagen, keek ik verwonderd naar de lichtaccenten die benadrukt werden door de donkere dieptes die me tevens fascineerden.

In je ziel kan je een ongekende krachtplaats (her)ontdekken, waar een diepe bescherming en liefde in zich herbergt, die je aanraakt, soms vanuit het helderste licht en soms vanuit de diepe duisternis. Met je levenservaring werk je toe naar je zijn waar ruimte is voor het omarmen van beide kanten; het Licht en het Donker.” 

De schoonheid van het Leven 5 cadeau tips

Bekijk alle spirituele quotes en oosterse wijsheden op Ingspire.nl


Copyright © 2017 Inge Ingspire – bron: www.ingspire.nl

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.