Samen de tijd verliezen op het Spiriosa Festival 2016 !

Evenement

Bewustheid is het begin van een transformatieproces waarbij je kan kiezen voor een andere manier van zijn. ~ inge ingspire

Spiriosa Festival 2016Even alles loslaten en opladen

Over vier weken is het alweer zover: de 3de editie van het Spiriosa Festival! Het rondreizende bewustwordingsfestival strijkt dit jaar neer in en rondom het Loreto Klooster in Simpelveld. Dit prachtige Rijksmonument en de tuinen van dit klooster vormen het decor van het meest kleurrijke festival van Zuid-Limburg.

Het Spiriosa Festival is een intiem festival met als missie het bij elkaar brengen van mensen en hen op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis laten maken met spiritualiteit en bewustwording. Het is een fijne ontmoetingsplek, waar je alles even kunt loslaten en je batterij weer helemaal kunt opladen!

Meditatie, happymarkt, yoga en dansworkshopsActiviteiten op Spiriosa Festival

Geniet twee dagen lang van diverse vormen van spiritualiteit, muziek, kunst, kraampjes met bijzondere waar en lekker eten. Yoga, meditatie en dansworkshops zijn slechts enkele voorbeelden uit het brede festivalaanbod..

Naast een hoop inzichten en diepgang biedt het Spiriosa Festival ook een breed muziekprogramma, een vrolijke happymarkt met bijzondere waar en heerlijk eten. Het grote kampvuur zal constant branden, en over het hele terrein bevinden zich spannende verstopplekken, kleine verrassingen en loungehoeken waar je als bezoeker even een powernap kunt doen!

Het kleurrijke bewustwordingsfestivalInspiratie: Spiriosa Festival! | ingspire.nl

WAT: het SPIRIOSA FESTIVAL 2016 (derde editie). In 2015 genoten meer dan 1000 bezoekers, deelnemers en muzikanten van het festival.
WANNEER : op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2016
WAAR : in en rondom het Loreto Klooster in Simpelveld (Ziod-Limburg)
WORKSHOPS en LEZINGEN
: deelname zit bij de entreeprijs inbegrepen. Indien je wat persoonlijker de diepte in wil, kan er bij verschillende coaches, therapeuten en andere deelnemers tegen een kleine vergoeding een individuele sessie worden gevolgd.
spiritualiteit bewustzijn festival inspiratie spiriosaKAARTVERKOOP
:Tickets (dagticket: €10,- // weekendticket: €18,-) zijn tot en met 24 augustus 2016 te bestellen via » www.spiriosafestival.com


♥ Bekijk alle inspiratie festivals en evenementen in 2016 en ontdek hier mooie spirituele spreuken om te delen voor een inspirerend leven!

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.