Quote – Leer van elke fout want elke ervaring (met name jouw vergissingen) zijn er om je te onderwijzen en je meer richting je eigen ik te duwen

Oprah Quote over leren van fouten - ingspire

Inspirerende woorden van Oprah Winfrey.
Inspirerende uitspraken van Oprah Winfrey
Oprah Winfrey ook wel “De koningin van de talkshow“genoemd. Zij besprak elke werkdag in haar Amerikaans praatprogramma verschillende onderwerpen die kijkers wereldwijd aanspraken en raakten. Ze ontving in haar TV shows inspirerende en spraakmakende gasten. Tijdens een inspirerende speech zei ze;

“De belangrijkste les die ik heb geleerd in de laatste 25 jaar is dat er een gemeenschappelijke deler is in onze ervaring: we willen bevestigd/ gevalideerd worden en we willen begrepen worden.”

Oprah Winfrey heeft een mooi boek geschreven genaamd Wat ik zeker weet. Een boek vol inzichten en inspirerende wijsheden. Gerangschikt naar onderwerp – vreugde, veerkracht, verbondenheid, dankbaarheid, mogelijkheid, eerbied, helderheid en macht – geven de teksten ons een zeldzaam, krachtig en intiem inkijkje in het hart en de geest van een van de bijzonderste vrouwen ter wereld. Lees hier meer over Wat ik zeker weet (NL)

Ontdek hier meer citaten van Oprah Winfrey.
Waardeer jij deze spreuk? Deel dit met plezier en inspireer anderen. Leuk als spreuk van de dag spreuk, spreuk van de week of als inspiratie voor elk moment!

Heb jij deze Veerkracht ketting al gezien?

Een mooie veerkracht ketting en terug in je kracht ketting met speciale betekenis. Leuk om als cadeautje te geven aan jezelf (!) of aan een vriendin.

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.