Oppepper voor je weerstand!

Krachtige Thee

Bewustheid is het begin van een transformatieproces waarbij je kan kiezen voor een andere manier van zijn. ~ ingspire

Goed beschermd de komende periode door

met een kop krachtige thee!


Tijdens onrustige tijden en bij het wisselen van de jaargetijden kan ons immuunsysteem best wel een oppepper gebruiken. Virussen, stress en wisselvallig weer kunnen onze weerstand verzwakken. Naast goede hygiëne, beweging en een gevarieerde evenwichtige voeding als onderdeel van een gezonde levensstijl, is dit de tijd om jezelf te trakteren op een hete kop gezonde krachtige thee. Heerlijk om te drinken en verzorgend. Maar welke theeën geven jou de beste support tijdens onrustige periodes? We hebben er 2 voor je uitgelicht!

[vc_single_image image=”7824″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.yogitea.com/nl/product/immune-support/” css=”.vc_custom_1477388017949{margin-bottom: -20px !important;}”]

Thee als immuun booster


De YOGI TEA® Immune Support is een ware immuun booster! De zacht-bittere smaak van de Echinacea gaat samen met fruitige vlierbes en aromatische basilicum. De waardevolle natuurlijke vitamine C van de acerola kers zorgt voor een natuurlijke ondersteuning van onze afweerkrachten. De subtiele boodschap van deze thee is: „Goed beschermd“.

Gezonde eigenschappen

  • Wist je dat Vlierbessen al circa 6.000  jaar geleden op het menu van de mens stonden? Vanwege hun waardevolle en krachtige voedingsstoffen vormden ze een belangrijk geneesmiddel in de oudheid en in de middeleeuwen. Naast veel vitamine A en C bevatten de wrang-zure bessen ook ijzer, zink en etherische oliën.
  • In de thee zitten nog meer ingrediënten waaronder Basilicum. De vluchtige oliën van Basilicum die de opvallende smaak geven laten de spieren in de wanden van de dunnen darm ontspannen en kunnen daardoor kramp en een opgeblazen gevoel tegengaan,
  • Acerola is een vrucht die voornamelijk in Zuid-Amerika groeit. Acerola smaakt licht-zurig en fruitig-fris. De vrucht zit boordevol vitamine C.

Zachte thee voor de keel


De YOGI TEA® Throat Comfort is een heerlijke verzorgende thee voor de keel. Deze fruitige zoete thee verlicht de keel en is lekker op elk moment van de dag. Om kleine irritaties in de keel te verlichten worden er kruiden gebruikt zoals zoethout en toortsblad. De zoete kaneel, sinaasappelschil en venkel voegen een intrigerende smaak aan deze thee toe.

Gezonde eigenschappen

  • Wist je dat venkel een van de oudste geneeskrachtige planten ter wereld is? De oliën die Venkel een uitgesproken smaak geven kunnen heilzaam zijn bij spijsverteringsklachten. De oliën kunnen een opgeblazen gevoel tegengaan en verminderen krampen in het maagdarmkanaal. Venkel is geliefd vanwege zijn intense aroma en doet een beetje denken aan anijs.
  • Gember behoort tot de krachtigste ontstekingsremmers die er bestaan in het voedsel koninkrijk. Al ruim 3.000 jaar wordt gember in het Verre Oosten als kruiden- en geneeskrachtige plant gebruikt.
  • Kaneel behoorde tot de duurste specerijen ter wereld en schijnt in China al 3.000 jaar voor Chr. als specerij en heelkruid te zijn gebruikt. De laatste jaren zijn er bewijzen gevonden dat kaneel een rol zou kunnen spelen bij een gezonde bloedsuikerbalans en daarmee verband houdende kwalen.

» Ontdek op ingspire.nl meer over de kracht van thee.

[vc_single_image image=”7825″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.yogitea.com/nl/product/throat-comfort//” css=”.vc_custom_1477387999726{margin-bottom: -20px !important;}”]

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.