Ons emotioneel hart verzorgen en ons voelend hart in lijn krijgen met ons wetend hart is de weg van acceptatie ©


Citaat van de Nederlandse schrijfster Inge Geertzen: Ons emotioneel hart verzorgen en ons voelend hart in lijn krijgen met ons wetend hart is de weg van acceptatie © Zingevingsplatform Ingspire.nl
Deze Ingspire spreuk © ‘Ons emotioneel hart verzorgen en ons voelend hart in lijn krijgen met ons wetend hart is de weg van acceptatie,  is een citaat van de Nederlandse schrijfster Inge Geertzen uit het artikel ‘Waar de weg van acceptatie ons naar toe leidt?’ (Paraview Magazine 2024)

Balans vinden op je pad naar Acceptatie

Inge Geertzen - schrijfster Ingspire.nl, markteer en handmassage therapeutInge vertelt: ,,In praktijk omvat acceptatie een diepgaande complexiteit. Vaak heeft ons ‘voelend hart‘ meer tijd nodig om te accepteren wat ons ‘wetend hart‘ al weet. We kunnen niet alle emoties en gevoelservaringen meteen verwerken en accepteren. Door ons emotioneel hart te verzorgen en ons voelend hart in lijn te brengen met ons wetend hart, kunnen we de weg van acceptatie bewandelen en innerlijke rust vinden te midden van de uitdagingen van het leven.

Door onszelf liefdevol toe te staan onze pijn toe te laten en onze wonden te verzorgen, creëren we een veilige ruimte voor troost en herstel. In het proces van acceptatie werk je toe naar een staat van totale verbondenheid, waarin je zowel jezelf als anderen binnen het grotere geheel ziet, waar alles één is en mag zijn. Het is een moment waarop je jezelf toestaat om jouw eigen ruimte in te nemen, terwijl liefde altijd de leidraad vormt. Deze reis van acceptatie houdt in dat je leert hoe je op een liefdevolle manier krachtig kunt zijn. Tijdens deze transformatie periode kom je steeds dichter bij jouw diepste waarheid.”

Leren accepteren en loslaten - tips, gevoelens en wijsheden over acceptatie van het zingevingsplatform Ingspire3 Helpende affirmaties voor het Acceptatieproces:

  1. Ik zorg voor mezelf door de waarheid te spreken.
  2. Ik blijf sterk, ook hierin zal ik een weg vinden.
  3. In de waarheid zonder angst spreek ik Liefde

Vervolg je Acceptatie en Loslaat reis

Tijd voor meer zingeving

Steun Ingspire bij het verspreiden van Lichtpuntjes

Als je geraakt wordt door onze teksten en spreuken, overweeg dan een éénmalige gift aan het Zingevingsplatform Ingspire. Met jouw donatie kunnen we meer krachtquotes delen, extra nieuwsbrieven versturen & ideeën ondersteunen. Laten we samen impact maken en iets zinvols tot stand brengen!

 

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
★ Mini Handleidingen voor je Herstelplan
Gidsen voor spirituele verdieping
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Geef een Lichtpuntje

Steun Ingspire en creëer samen met ons lichtpuntjes!

lichtpuntjes voor in donkere tijden

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

  • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
  • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.