Maak 3x kans op 2 kaarten voor de expositie HELENDE KRACHT

Wij hebben deze maand een superleuke winactie in samenwerking met Museum Volkenkunde. Wij mogen 6 tickets HELENDE KRACHT – Winti, sjamanisme en meer weggeven.  In deze prachtige expositie wordt je meegenomen op een ontdekkingsreis langs wereldwijde genezingstradities!

Ontdek de expositie HELENDE KRACHT, over genezingstradities wereldwijd. Plan een bezoek. Van winti en ayahuasca tot sjamanen en heksen.

Over de voorstelling Helende Kracht!

Ieder mens streeft naar geluk en gezondheid. De manier waarop we dat bereiken, verschilt. Voor miljoenen mensen in de wereld zijn verschillende genezingspraktijken belangrijk. Hieraan ligt een ander wereldbeeld en kennissysteem ten grondslag dan dat van de westerse medische wetenschap. Ontdek in de voorstelling HELENDE KRACHT de bijzondere volkenkundige collecties met magische buidels vol geneeskrachtige stoffen, betekenisvolle sieraden en sjamanenmantels. Verbaas je over bijzondere voorwerpen en de vele amuletten uit de hele wereld: van Groenland tot Pakistan en van Mexico tot Tibet. Tijdens een bezoek aan deze prachtige expositie wordt je ook geraakt door hedendaagse kunst van kunstenaars die zich hebben laten inspireren door het thema helende kracht. Ga mee op een inspirerende ontdekkingsreis!

De expositie HELENDE KRACHT is t/m 5 januari 2020 is in Museum Volkenkunde Leiden te bewonderen. 

Wat moet je doen om kans te maken?

Heel eenvoudig! Laat nu in een reactie bij de winactie op onze Facebook of Instagram weten Welke helende kracht jou verder heeft geholpen en deel het bericht! We zijn benieuwd naar jou reactie, succes!

Note: heb je geen social media? vul dan het deelname formulier in en mail of app deze pagina door naar een vriend(in).


Actievoorwaarden
*Deze actie loopt t/m zaterdag 2 november 2019. De winnaars ontvangen hierna persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden ingeschreven op de Ingspire nieuwsbrief. 1 prijs per woonadres in Nederland. Ná 7 november 2019 komt de aanspraak op de gewonnen prijs te vervallen. De vrijkaarten zijn geldig t/m 31-12-2019 en zijn niet inwisselbaar voor geld.


 

Museum volkenkunde -helende kracht expositie

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.