Onrust Loslaten voor Ruimte

De sleutel om spanningen het hoofd te bieden is rust vinden in het vertrouwen dat het zomaar weer kan omslaan  ~ inge ingspire.nl

Hoe laat je los als je dreigt vast te lopen in je leven?

Hoe stem je beter op jezelf af om niet uitgeblust te raken? Rake inzichten van ingspire die kunnen helpen als je dreigt vast te lopen en het niet gaat zoals het moet.

Met regelmaat kunnen onze gedachten afdwalen door een stroom van gevoelens, verantwoordelijkheden en zorgen. Het kan lastig zijn om de moed erin te houden met al die dilemma’s en keuzemogelijkheden. We willen vaak dat de dingen anders zijn dan hoe ze op dit moment zijn. Je bent zo hard bezig dat het stress en logisch frustratie met zich meebrengt. Je dendert maar door maar de uitkomst verandert niet, het resultaat blijft hetzelfde. Ook het onbekende kan onrust met zich meebrengen, Als je hierdoor voor je gevoel steeds meer vast komt te zitten, komen belemmerende patronen de hoek om kijken die veel energie van je vragen. Vaak heb je dit niet meteen door als je er middenin zit en blijf je onvermoeid doorgaan met het verstevigen van jouw grip.

Afstand nemen door een stap zijwaarts of achterwaarts te zetten kan ons helpen de juiste weg voorwaarts te ontdekken ~ inge ingspire

Soms kan het beter zijn de situatie ruimte te geven en even op zijn beloop te laten gaan door niet te willen en blijven forceren. Kies je ervoor toch door te gaan met dezelfde uitkomsten…en met de nodige gevolgen als overspannenheid of burn-out? Of druk je Nu in dit moment op de pauzeerknop om te herstellen en je open te stellen voor andere perspectieven om nieuwe motivatie op te doen?

De juiste weg voorwaarts ontdekken 

Sta jij op een kruispunt in je leven? In tijden van verandering kan het een hele uitdaging zijn om dicht bij jezelf te blijven of om ruimte te vinden voor wat meer rust. Het kan echt helpen even goed tot rust te komen door een pauze te nemen waarin je wat leuke activiteiten gaat doen. Hierna komt er weer wat meer ademruimte om zaken op te pakken met hernieuwde energie. Je zult merken dat het soepeler zal gaan of dat je een inzicht op doet waardoor je een ander pad gaat bewandelen. Afstand nemen kan ons zomaar dichterbij verandering brengen.

Afstand nemen door een stap zijwaarts of achterwaarts te zetten kan ons helpen de juiste weg Voorwaarts te ontdekken - ingspireInspiratie voor jouw Pauzeer -knop 

Vooruitkomen in het leven? Onderstaande inzichten kunnen jou ondersteunen en wellicht een verandering teweegbrengen. Maak je geen zorgen, vooral kleine veranderingen kunnen zo maar een grote impact hebben op jouw leven.

Door Inge Ingspire.nl ©

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.