Controle loslaten

De sleutel om spanningen het hoofd te bieden is rust vinden in het vertrouwen dat het zomaar weer kan omslaan  ~ inge ingspire.nl

 

Afstand nemen door een stap zijwaarts of achterwaarts te zetten kan ons helpen de juiste weg Voorwaarts te ontdekken - ingspireHoe laat je de controle los als je dreigt vast te lopen?

Hoe stem je beter op jezelf af om niet uitgeblust te raken? Rake inzichten van ingspire die kunnen helpen als je dreigt vast te lopen en het niet gaat zoals het moet.

Met regelmaat kunnen onze gedachten afdwalen door een stroom van gevoelens, verantwoordelijkheden en zorgen. Het kan lastig zijn om de moed erin te houden met al die dilemma’s en keuzemogelijkheden. We willen vaak dat de dingen anders zijn dan hoe ze op dit moment zijn. Je bent zo hard bezig dat het stress en logisch frustratie met zich meebrengt. Je dendert maar door maar de uitkomst verandert niet, het resultaat blijft hetzelfde. Ook het onbekende kan onrust met zich meebrengen, Als je hierdoor voor je gevoel steeds meer vast komt te zitten, komen belemmerende patronen de hoek om kijken die veel energie van je vragen. Vaak heb je dit niet meteen door als je er middenin zit en blijf je onvermoeid doorgaan met het verstevigen van jouw grip.

Afstand nemen door een stap zijwaarts of achterwaarts te zetten kan ons helpen de juiste weg voorwaarts te ontdekken ~ inge ingspire

Soms kan het beter zijn de situatie ruimte te geven en even op zijn beloop te laten gaan door niet te willen en blijven forceren. Kies je ervoor toch door te gaan met dezelfde uitkomsten…en met de nodige gevolgen als overspannenheid of burn-out? Of druk je Nu in dit moment op de pauzeerknop om te herstellen en je open te stellen voor andere perspectieven om nieuwe motivatie op te doen?

De juiste weg voorwaarts ontdekken 

Sta jij op een kruispunt in je leven? In tijden van verandering kan het een hele uitdaging zijn om dicht bij jezelf te blijven of om ruimte te vinden voor wat meer rust. Het kan echt helpen even goed tot rust te komen door een pauze te nemen waarin je wat leuke activiteiten gaat doen. Hierna komt er weer wat meer ademruimte om zaken op te pakken met hernieuwde energie. Je zult merken dat het soepeler zal gaan of dat je een inzicht op doet waardoor je een ander pad gaat bewandelen. Afstand nemen kan ons zomaar dichterbij verandering brengen.

Spreuk over controle loslaten om te accepteren wat is - citaat van IngspireInspiratie voor jouw Pauzeer -knop 

Vooruitkomen in het leven? Onderstaande inzichten kunnen jouw mentale kracht versterken, je ondersteunen en wellicht een verandering teweegbrengen. Maak je geen zorgen, vooral kleine veranderingen kunnen zo maar een grote impact hebben op jouw leven.

Door Inge Ingspire.nl ©

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
★ Mini Handleidingen voor je Herstelplan
Gidsen voor spirituele verdieping
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Geef een Lichtpuntje

Steun Ingspire en creëer samen met ons lichtpuntjes!

lichtpuntjes voor in donkere tijden

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

  • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
  • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.