Wat anderen vertellen over Ingspire.nl

 • „Voordat ik de diagnose Non-Hodgkin gesteld kreeg had ik klachten. Met name dat mijn buik enorm opgezet was en er veel spanning op mijn buik stond. Met energetische behandelingen werd de spanning van mijn buik, en daardoor van mijn hele lichaam, gehaald. Het was iedere keer weer een bijzondere ervaring.
  Nicolette
  Nicolette

  Hoe ben je bij Ingspire terechtgekomen?
  Tijdens het surfen op het internet. De spreuken gevonden. De site bezocht en vond de site meteen FANTASTISCH!!

  Wat geeft jou kracht om door te gaan in moeilijke tijden ?

  • Liefde (Liefde ontvangen van de mensen om mij en mijn gezin heen)
  • Vertrouwen (Vertrouwen in mezelf, dat ik er bovenop mocht komen.)
  • Mijn geloof in God (Ik heb mogen ervaren dat mijn persoonlijke band met God sterker mocht groeien en daar heb ik heel veel kracht uit mogen halen.
  • Hulp (Hulp, op welke wijze ook, van iedereen om mij en mijn gezin heen)

  Mijn favoriete Ingspire quote:

  Spreuk over gezondheid, positieve energie en compassie | ingspire.nl

 • Ingspire is een inspiratie voor velen! Met haar blogs wordt je creativiteit aangezet en haar quotes zetten je tot denken. Ik hoop nog veel van haar te horen.
  Jannie Peters
  Jannie Peters
 • ontzettend gaaf kort maar gemeend !!!succes groet jose
  jose vermolen
  jose vermolen
 • Super mooie en leerzame artikelen fijn om te lezen en jullie quotes vind ik altijd prachtig om te lezen en geeft me altijd een goed gevoel.
  Lisette
  Lisette
 • Ik vind de spreuken erg helder. Ik word er echt vrolijk van haal er elke keer wel iets positief's uit. Heerlijk vooral als ik een dipje heb. Top!!!
  Margaret Venema
  Margaret Venema

  Spreuk liefde is: De Liefde is ook iets mysterieus: hoe ,meer ze gedeeld wordt hoe meer ze zich vermenidvuldigt - Quote Paulo CoelhoIk heb liefde gekozen…

  Omdat liefde in ieder mens zit…
  En liefde een woord is wat we zo hard nodig zijn in elkaar en na elkaar…

  Ik vind de spreuken van Ingspire.nl erg helder. Ik word er echt vrolijk van haal er elke keer wel iets positief's uit. Heerlijk vooral als ik een dipje heb.

 • Sommige spreuken komen echt op het juiste moment en geven het gevoel: je bent niet alleen!
  Els
  Els

  Levensmotto:

  Gisteren is verleden tijd, Morgen is een mysterie, Vandaag is een cadeau, dat is waarom ze het Hier en Nu noemen

   

   

   

   


  Sommige spreuken komen echt op het juiste moment en geven het gevoel: je bent niet alleen! Ik heb de volgende ingspire spreuk gekozen omdat die momenteel in een relatieverbreking perfect past: 'laat komen wat komt, laat gaan wat gaat en zie wat er overblijft'

 • Geen mooiere woorden dan gemeende woorden zoals die van Ingspire. Ik gebruik ze zelf en stuur ze de wereld door per mail en in mijn blog als steun en inspiratie
  Dorothé Jansen
  Dorothé Jansen

  LEVENSMOTTO: 'Zijn is veranderen..'

  Geen mooiere woorden dan gemeende woorden zoals die van Ingspire. Ik gebruik ze zelf en stuur ze de wereld door per mail en in mijn blog als steun en inspiratie. Helpende woorden veranderen met je mee heb ik ontdekt!

 • Ik kom hier graag, voor ontspanning en inspiratie. Jullie site is er positief, en zo sta ik ook graag in het leven.
  Anna
  Anna
 • Dank voor alle inzichten die ik vergaart heb , door mooie spreuken geniet er elke keer van 🙂
  Syl Heijster
  Syl Heijster
 • Jullie spreuken hebben mij vorig jaar in een hele moeilijke periode om mezelf weer terug te vinden in het hier en nu enorm geïnspireerd en soms door de dag heen getrokken. Dank jullie wel.
  Myrna Smitz
  Myrna Smitz

  Enjoy the little things in life! ~ Myrna

 • Voor ieder levensdoel geïnspireerd door ingspire.
  Tineke
  Tineke
 • Ingspire weet mij vaak te verrassen met inspirerende uitspraken. Een lichtpuntje.
  Saskia Snik
  Saskia Snik
 • Een hele fijne site met inspirerende woorden! Elke keer weer een boost als ik het nodig heb! Een aanrader voor iedereen! ?
  Mariska
  Mariska

  Spreuk: Op elk moment in ons leven hebben we een mogelijkheid om voor vrolijkheid te kiezenFAVORIETE QUOTE:

  Op elk moment in ons leven hebben we een mogelijkheid om voor vrolijkheid te kiezen

  Een hele fijne site met inspirerende woorden! Elke keer weer een boost als ik het nodig heb! Een aanrader voor iedereen! ?

 • E-boekje moeilijke tijden gedownload. Dit had ik echt even nodig, dank.
  Sien
  Sien
 • Top zn heel rustgevende Info ik kijk er telkens naar uit om iedere keer oers bij te leren???
  Heidi
  Heidi
 • Awesome! Levensmotto: Wees jezelf en laat je kaars niet uitblazen door andere mensen
  Tessa
  Tessa

  Spreuk: Wees jezelf, die reist het langste met je meeLEVENSMOTTO: 
  Wees jezelf en laat je kaars niet uitblazen door andere mensen

  Awesome!

 • De spreuken van INGSPIRE zijn voor mij en anderen een grote steun.
  Cecilia Janssen
 • Had de maaltijdbox gewonnen, ben er heel blij mee. Nieuwe inspiratie opdoen en gezonde en lekkere maaltijden bereiden. De site is geweldig en er staan iedere keer weer prachtige en treffende spreuken op! Chapeau!!!
  Petra Omloo
  Petra Omloo
 • Een tijdje geleden het boekje Mindfulness lopen gewonnen. Super om te lezen! De spreuken op de site geven mij positieve kracht en moed om door te gaan. Elke dag lees ik een spreuk. Mijn favoriete spreuk: Op het einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde.
  Lotte
  Lotte

  Mijn favoriete spreuk:
  Quote: Op het einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde

 • Wat een super, fantastische, sfeervolle, inzichtgevende INgSpire...... Liefs Monique Mae
  Monique Mae
  Monique Mae
 • Inspirerend.. een feest om inzicht te krijgen.
  Margaret Venema
  Margaret Venema
 • Een woord is genoeg; geweldig 🙂
  inge
  inge

  Inzicht: Moed en Vertrouwen zijn nodig om over de angst dat het misgaat, heen te stappen - Citaat van Ingspire ©Favoriete quote:  Moed en Vertrouwen zijn nodig om over de angst dat het misgaat heen te stappen.

  Dit citaat biedt mijzelf en mijn vriendin sterkte en steun om door te zetten vol moed en vertrouwen, na een moeilijke tijd. Leuke spreuken!

 • Ik dank Inspire.nl voor alle mooie dingen die door hen verspreid worden. Hierdoor worden mooie zaadjes gepland die bij velen uit mogen groeien. Het is beter het goede te verspreiden. Hiermee maken we een mooiere wereld. Daar ik therapeut en mindfulness trainer ben, kan...
  Tineke
  Therapeut Mindfulness trainer
  Tineke
  Therapeut Mindfulness trainer

  Onlangs deed ik mee met de prijsvraag van Inspire.nl. Nou doe ik dat eigenlijk nooit, maar ik dacht: Doe eens gek. Je moest raden welke spreuk van spiritueel leider Thich Nhat Hanh was en kon daar het boek ‘Je ware thuis’ mee winnen. Ik was blij verrast dat ik gewonnen had en ben heel blij met het boekje.
  Daar ik therapeut en mindfulness trainer ben, kan ik de spreuken op deze manier doorgeven. Daarnaast neem ik de spreuken mee in mijn meditaties, waardoor ze op een diepere laag door kunnen werken.

  Ik dank Inspire.nl voor alle mooie dingen die door hen verspreid worden. Hierdoor worden mooie zaadjes gepland die bij velen uit mogen groeien. Het is beter het goede te verspreiden. Hiermee maken we een mooiere wereld. ~ Tineke Springer-Wilms

 • Hoi Inge Dank je/jullie wel voor iedere keer dat jullie mij weer raken door jullie quotes en scherpe inzichten. Dank voor het benoemen van jullie wijsheden....het maakt me bewust, rijk, rustig en positief. Succes met....doorgaan!! Lieve groet, An
  An
  An
 • Tijdens het surfen op het internet. De spreuken gevonden. De site ingspire.nl bezocht en vond de site meteen FANTASTISCH!!
  Nicolette
  Nicolette

  Positieve review over IngspireDe foto is gemaakt tijdens de lampionnen campagne van KWF. Dit vond afgelopen december plaats in Lunteren. Er waren zes lampionnen voor mij gedoneerd en we vonden er drie die avond. Best bijzonder om je eigen lampionnen te vinden tussen 10.000 lampionnen. 

  Deze ingspire quote sluit helemaal aan bij mijn " zijn" op energetisch vlak:

  Spreuk over gezondheid, positieve energie en compassie | ingspire.nl

 • Zo nuchter als ik dacht te zijn, weten de mooie goed beschreven teksten me toch wel te inspireren om dicht bij mezelf te blijven.
  Monique
  Monique
 • Hallo lieve Mensen, Vandaag kwam de post mijn gewonnen prijs brengen. Een schitterend kleurboek met prachtige Quotes. Dat was een dubbele verrassing. ik ben er heel erg blij mee. Nogmaals bedankt en ik ben blij jullie in mijn mailbox te hebben. dikke knuf, Ingrid.
  Ingrid
  Ingrid
 • Geef me elke weer een steuntje in de rug. Dank je wel voor jullie tips!
  Gerrie
  Gerrie
 • Hoi, nu heb ik zojuist in de nieuwsbrief weer heel wat interessants / inspirerend etc. gelezen. Bij deze daarom een bedankje voor hetgeen ik zojuist heb mogen aanschouwen en lezen. Lieve groet, Jos
  Jos
  Jos
 • Altijd mooie en inspirerende teksten
  Rachel
  Rachel
 • Ik word geinspireerd door jullie mooie, prachtige spreuken, die vaak een steun voor me zijn! Geweldige site. Ga zo door! Groet, Petra
  Petra Omloo
  Petra Omloo
 • Hele mooie teksten, die van toepassing zijn op het dagelijks leven. De invloed van de teksten dat het op mij heeft is dat ik gebeurtenissen en gevoelens kan verwerken met het effect er positieve kracht en energie van te krijgen om steeds maar weer opnieuw te beginnen, of om door te gaan/ je hoofd niet te laten hangen. Ook kan ik hierdoor mijn gevoel uiten en durf ik het ook te uitten naar anderen wat heel erg belangrijk is. Het heeft me als persoon veranderd van een persoon die alles voor zichzelf hield naar een open persoon die gevoelens durft te uitten. Heb er al vele tegenslagen mee overwonnen.
  Rian Vrenken
  Rian Vrenken
 • Prachtige spreuken die je rust en warmte geven en je ook echt vanbinnen weten te raken!
  Mariska
  Mariska

  Citaat Jon Kabat-Zinn: Je bent al perfect inclusief al je imperfectiesLEVENSMOTTO: Je bent al perfect, inclusief al je imperfecties!

  Alles wat je meemaakt, maakt je tot wie je bent, fouten, ervaringen, herinneringen, lot, eigenschappen enz.  Prachtige spreuken die je rust en warmte geven en je ook echt vanbinnen weten te raken! 
 • Geweldige site waar ik wekelijks inspiratie op doe. Ik heb al een aantal mooie spreuken gedeeld!
  Dina
  Coach
  Dina
  Coach

  Levensmotto: Pluk de Dag!

  Geweldige site waar ik wekelijks inspiratie op doe. Ik heb al een aantal mooie spreuken gedeeld!

 • Zoveel mooie spreuken gelezen die emotioneel ook binnenkomen. Ingspire heeft mij inspiratie gegeven om te schrijven.
  Connie
  Connie

  Levensmotto: Voel het leven dat gedragen wordt door jezelf

  Via Google heb ik deze site ontdekt en heb er zoveel mooie spreuken gelezen die een waarheid als een koe zijn en die emotioneel ook binnenkomen. "Een waardevol leven is een verzameling van dankbare momenten" is mijn favoriete spreuk van Ingspire. Ingspire heeft mij inspiratie gegeven om te schrijven. Wens jullie veel succes met deze mooie site!

 • Ik wil Ingspire bedanken voor de inspirerende teksten en voor het boek 'Je ware thuis'...
  Esther
  Omgangskunde docent
  Esther
  Omgangskunde docent

  Ik wil Ingspire bedanken voor de inspirerende teksten en voor het boek 'je ware thuis'. Ik stuitte op nummer 358; 'Zoveel redenen om gelukkig te zijn'...

 • een fantastische website met veel prachtige spreuken die heel inspirerend zijn voor mij en mijn cliënten.
  Marlou Lindenberg-Pallada
  Marlou Lindenberg-Pallada
 • Dank ook voor de krachtige wijsheden die we telkens mogen ontvangen!
  Saskia
  Saskia
 • Christel Hoole
  Ademcoach
  Christel Hoole
  Ademcoach

   

  Via Ingspire word ik echt geïnspireerd!! Mooie herkenbare spreuken die je kunnen raken als persoon. Er zijn vele die mij raken en je vooruit kunnen helpen. Keep up the good work- ik kijk weer uit naar de volgende wijsheid!!

 • Leuke, echt inspirerende quotes. Sommige grappig, dan weer echte doordenkertjes. Ik merk dat ik sommige ga gebruiken in mijn communicatie met anderen. Ga vooral zo door!
  Nelleke
  Nelleke

  Mijn favoriete ingspire spreuk is:

  "Vertrouw erop dat er voor je gezorgd wordt als je niet weet welke richting je op moet"

  Het is me al een paar keer overkomen, dat het echt klopte.

 • 'Niets is wat het lijkt' is mijn levensmotto. Jullie site geeft veel stof tot nadenken en inspireert om (soms) mijn gedachtegang om te buigen. 😉 succes met jullie zeer inspirerende site!
  Marion
  Marion
 • Ingspire helpt me als ik uit het nu dreig te verdwijnen.
  Martin
  Martin
 • leer loslaten!!! Onderzoek je angsten. lees over 'controle', 'perfectionisme', 'gedachten' - en dat we niet zijn wat we denken...
  Liesbet
  Liesbet

  Mooie quote: In de Stilte van het denken Hoor je de antwoorden - Citaat van Ingspire.nl ©FAVORIETE INGSPIRE QUOTE:
  In de stilte van het denken, hoor je de antwoorden

  Het heeft een hele tijd geduurd vooraleer het stil(ler) werd. Veel oefenen ook! Deze spreuk is een goeie reminder voor mij om bewust te blijven van mijn gedachten en vooral!… er niet altijd iets mee te willen doen. Kijken vanop een afstand en zonder oordeel. Ik blijf goed luisteren naar de antwoorden

  ONTSPAN! wandel in de natuur... ADEM!!!
  Geniet van het NU. Neem tijd voor yoga. Doe een bodyscan voor het slapen gaan. Drink thee ipv alcohol. Praat minder en luister meer. Probeer de kracht van stilte te ervaren. VOEL!

 • Het geeft je net even een andere kijk op dingen (:) Het is wat jij er in ziet en misschien mee doet
  S Heijster
  S Heijster
 • Ingspire: voor oneindig positieve inspiratie!!!!!
  Patricia de Boers-Niesink
  Patricia de Boers-Niesink
 • Deze site is erg inspirerend
  Wendy Koedoot
  Wendy Koedoot
 • Fantastische site. Ingspire is de verzamelplaats van inspirerende verhalen, films en tips. Met plezier bezoek ik de site regelmatig.
  Steven Geldof
  Ik geef Ingspire:

  Lichtpuntjes: soms zijn ze groot, soms zijn ze klein, Je hoeft ze niet te zoeken want je kunt ze ook zijn - ingspireLEVENSMOTTO: 
  Lichtpuntjes, soms zijn ze groot soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn

  Fantastische site. Ingspire is de verzamelplaats van inspirerende verhalen, films en tips. Met plezier bezoek ik de site regelmatig.

  Met vriendelijke groet,
  Steven Geldof | Inspirerende Hutspot

 • Een heerlijke website met heel, heeeel veel bemoedigingswoorden. als je de website hebt doorgenomen kan je de dag weer aan.
  Ingrid
  Ingrid

  Hallo lieve mensen,

  Mijn favoriete ingspire quote:

  De levenskunst bij het hebben van een chronische ziekte is al je energie erop richten om goed te leven in een slechte situatie.
  En de beloning is: Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen.

  Kijk ik heb geen ziekte onder de leden, maar mijn man is dementerend en autistisch. Heel moeilijk om ermee te leven. Soms zag ik het leven helemaal niet meer zitten, maar elke keer maak ik het mooie ervan. En elke avond was mijn gebed, Geef mij kracht om hiermee om te gaan. Sinds twee maanden is mijn man opgenomen in het verzorgingshuis en ik ben weer verliefd geworden op mijn man. Ik neem hem zo vaak mogelijk weer naar huis en ik erger me niet meer aan hem. Wat voorheen elke dag was. Zelf moet ik nog wennen aan de nieuwe “ ik “. Dit in het heel kort ons 52 jaar huwelijk.

 • Prachtige site! Heel veel mooie spreuken, tips en leuke webshop! Ga zo door meid!
  Marleen
  Marleen
 • Beste Ik herken me, afhankelijk van hoe ik me voel, in jullie spreuken en quotes. Herkenning, rust en bezinnen zijn heel belangrijk voor mij. De spreuken en de quotes doen mij nadenken over mijn eigen 'ik'. Ik maak letterlijk contact met de aarde onder mijn voeten. Ik zou zeggen, doe zo verder, ... breng rust en bezinning tot bij de mensen. Jullie zijn knap bezig. Met vriendelijke groet Elke Sonck
  Elke Sonck
  Elke Sonck
 • Mooie nieuwsbrief! Dank je wel Inge. Anke
  Anke Biesmans
  Anke Biesmans
 • Great !!
  Roshena
  Roshena
 • Ik wil je via deze weg bedanken voor de inspirerende teksten
  Esther
  Omgangskunde docent
  Esther
  Omgangskunde docent

  Ik wil je via deze weg bedanken voor de inspirerende teksten en voor het boek 'je ware thuis'. Ik stuitte op nummer 358; 'Zoveel redenen om gelukkig te zijn'... 

 • Had boekje ETEN (de mindfulness Essentials) gewonnen bij actie. Zeer blij mee en welkom want in de vakantie verslonden! Hoop dat velen dit boekje lezen en gaan gebruiken! Inge, bedankt! Mijn motto...
  Jan-willem
  Jan-willem

  MIJN MOTTO: Leef nu!

  inspiratie rust relaxen review ingspireEr is misschien wel geen later!

  Had boekje ETEN (de mindfulness Essentials) gewonnen bij actie. Zeer blij mee en welkom want in de vakantie verslonden! Nu nog starten;-)

  Quote uit het boekje ETEN: Hoeveel is genoeg?

  Alles over mindfulness en mindful eten | www.ingspire.nlDat is voor mij altijd een vraag die me bij blijft. Eten doen we zonder emotie, zonder na te denken, op onze telefoon,voor de tv of onze tablet. Gewoon naar binnen werken om klaar te zijn met eten. Ontbijten is niet om krachten op te doen voor de dag(mooi meegenomen) maar om te ontbijten! Met aandacht bij alles zijn en niet al nadenken over wat straks te doen, daar heb je de hele dag nog voor. Denkwijze is wel een aanpassing maar zeer de moeite waard!!
  Hoop dat velen dit boekje lezen en gaan gebruiken! Inge, bedankt!

 • ik vind het heel bijzonder wat ik krijg toegestuurd. Je haalt er wat uit soms er lekker over nadenken soms delen. Ik zou zeggen ga lekker door zo bedankt groet Jose
  Jose Vermolen
  Jose Vermolen

  LEVENSMOTTTO: Alles komt goed

  ik vind het heel bijzonder wat ik krijg toegestuurd. Je haalt er wat uit soms er lekker over nadenken soms delen. Ik zou zeggen ga lekker door zo bedankt groet Jose.

  Mijn favoriete spreuk is al heel mijn leven: Alles komt goed!!!

  P.s. ontzettend gaaf kort maar gemeend !!!succes groet jose

 • Mooie site met positieve uitstraling. Fijn om eens te lezen, delen en ervaren en op minder leuke dagen een dosis inspiratie op te doen en mijn dag een positieve draai te geven! bij deze 5 sterren voor Ingspire ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Anne Isabel
  Anne Isabel

  Spreuk over Liefde en Delen van AnneMooie site met positieve uitstraling. Fijn om eens te lezen, delen en ervaren en op minder leuke dagen een dosis inspiratie op te doen en mijn dag een positieve draai te geven! Onlangs ook nog twee kaartjes gewonnen voor een beurs; mijn vriendin en ik zijn helemaal happy en gaan er heerlijk genieten!

  Ik kan de rating niet aanvinken om een of andere reden, maar bij deze 5 sterren voor Ingspire                                        ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Erg mooie spreuken waar ik mezelf erg in herken!Kijk elke keer weer uit naar de volgende. Ingspire heeft de mooiste spreuken voor elke vorm van emotie en geeft me kracht en kan me daarin voelen. Ga zo door!
  Marleen
  Marleen

  Laat gaan wat was, Accepteer wat is en Omarm wat komt - Citaat van Ingspire ©FAVORIETE QUOTE: Laat gaan wat was, accepteer wat is en omarm wat komt

  Erg mooie spreuken waar ik mezelf erg in herken!
  Kijk elke keer weer uit naar de volgende. Ingspire heeft de mooiste spreuken voor elke vorm van emotie en geeft me kracht en kan me daarin voelen. Ga zo door!

 • Dank je wel. Ik werk met cliënten met het Korsakov syndroom en schrijf wekelijks een van jullie spreuken op een bord. Cliënten zijn hier zo aan gewend geraakt dat een aantal elke maandag naar de creatieve ruimte komt om te lezen welke nieuwe spreuk er staat. Zelfs teamleden vinden het leuk. Vandaar mijn dank voor de mooie spreuken. Groeten Thécla
  Thécla
  Thécla
 • Ingspire is een geweldig mooi initiatief om prachtige dingen te verspreiden waar mensen echt iets aan hebben en in hun leven kunnen toepassen.
  Barbara Miller en Charles van Veen
  Barbara Miller en Charles van Veen

  MIJN LEVENSMOTTO IS: Leef in Liefde met alles wat leeft

  Ingspire is een geweldig mooi initiatief om prachtige dingen te verspreiden waar mensen echt iets aan hebben en in hun leven kunnen toepassen. Ik deel veel dingen van Ingspire op een community pagina die gaat over Praktische Spiritualiteit en daar krijgen ze vele likes van de bezoekers die de posts lezen. 

 • Ingspire.nl is een site die mij positieve energie kan geven. De spreuken en wijsheden, die regelmatig issues van het leven zo pakkend kunnen beschrijven, dat het weer logisch is. Of juist gedachten geven om over na te denken en door te geven. En dan natuurlijk de prachtige geschenken uit de shop waar ik al veel mensen blij mee heb verrast. - Judith
  Judith
  Judith

  Mijn favoriete spirituele quote:

  Nu is het enige moment. Hoe we ermee omgaan schept de toekomst

 • Al verschillende keren een mooie spreuk gezien op de site (en vaak op het juiste moment 😉 En keuze genoeg om een mooi cadeautje te scoren
  Wilma Post
  Wilma Post
 • Dankjewel voor al je wijsheid en voeding!
  Lieke
  Lieke
 • Ingspire.nl maakt mijn leven iets lichter en geeft hoop
  Carla de Winter
  Carla de Winter
 • Judith Voermans
  Yoga Docente
  Judith Voermans
  Yoga Docente
 • De site is geweldig en er staan iedere keer weer prachtige en treffende spreuken op! Chapeau!!! Mijn favoriete Ingspire quote is: Laat achter je wat was, Laat gaan wat moet en Laat zijn wat is.
  Petra Omloo
  Petra Omloo

  Ik blijf genieten van jullie site, met de vele inspirerende en opbeurende spreuken en teksten, geweldig.Mooi citaat: Een waardevol leven is een verandering van dankbare momenten - Ingspire ©

 • De quote: 'Je bent vrij als je je eigen waarden, dromen en talenten als compas gebruikt' heb ik geplaatst op de Facebook-pagina van mijn coachingspraktijk Praktijk Gaia. Bedankt mensen van Ingspire voor al het mooie werk.
  Margreet
  intuïtief Coach
  Margreet
  intuïtief Coach

  Spreuk: Je bent vrij als je je eigen waarden, dromen en talenten als compas gebruiktLevensmotto: Je bent vrij als je je eigen waarden, dromen en talenten als compas gebruikt

  Dit is de quote die ik geplaatst heb op de Facebook-pagina van mijn coachingspraktijk Praktijk Gaia. Ik vind het een prachtige quote!, vele mensen zijn zich vaak niet bewust van hun eigen waarden, laat staan dat ze weten wat hun talenten zijn. Ik adviseer mensen dan ook regelmatig om een lijstje op te stellen met hun verlangens en dromen. Ik doe dit namelijk zelf ook regelmatig en dat geeft een stuk helderheid van wat je wilt bereiken en hoe je daar door je eigen talenten kunt komen. Bedankt mensen van Ingspire voor het mooie werk.

 • Wat een geweldige site! Spreuken en wijsheden op een ieder van toepassing. Soms om even pas op de plaats te maken, soms als steun in de rug. In alle gevallen positiviteit!
  Hetty
  Hetty
 • Kaarten gewonnen voor de gezondheidsbeurs!
  Cassandra Roverts
  Cassandra Roverts

  Kaarten gewonnen voor de gezondheidsbeurs! Ging iets niet helemaal goed met de mail maar dat werd voordat ik het door had al meteen verholpen! Ben heel benieuwd naar de beurs! Thanks voor de kaarten!

 • Nicolette
  Ervaringsdeskundige
  Nicolette
  Ervaringsdeskundige
 • Dank je/jullie wel voor iedere keer dat jullie mij weer raken door jullie quotes en scherpe inzichten. Dank voor het benoemen van jullie wijsheden....het maakt me bewust, rijk, rustig en positief. Succes met....doorgaan!! Lieve groet,
  An