Dromend tot inzicht

Zelfkennis

Het mooie van afstand nemen is dat het je dichterbij inzicht brengt ~ inge ingspire

Opstekers creëer je zelf

Inspirerende inzichtjesInzichtjes als fijne dingen om te weten en om wijzer van te worden op het gebied van psychologie, spiritualiteit & zelfkennis.

Tel niet alleen je zegeningen, maar schrijf ook eens op wat je waardeert in jezelf. De meeste mensen letten vooral op de eigenschappen waar ze minder blij mee zijn, maar dát ondermijnt het zelfvertrouwen. Zet daarom eens op een rij welke goede eigenschappen en talenten je hebt en wat je allemaal leuk vindt aan jezelf. Daar knapt een mens van op!

Dromend tot inzicht komen

Ingewikkeld probleem? Staar doelloos voor je uit, denk aan niets bijzonders, zet je verstand op nul. Canadese onderzoekers ontdekten dat tijdens het dagdromen juist die gebieden in de hersenen actief worden die ook betrokken zijn bij het oplossen van ingewikkelde problemen. Als je af en toe afdwaalt met je gedachten, verlies je misschien wel wat tijd, maar vervolgens kom je veel sneller tot zinvolle inzichten. Probleem opgelost!

De touwtjes uit handen

Loslaten“betekent dat je je zorgen, angsten en stress van af laat glijden. Ha, klinkt heerlijk, maar ook…, moeilijk. Loslaten, hoe doe je dat eigenlijk?

Kom meer te weten over Loslaten?
Bekijk de spreuk over dromen

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.