Video inspiratie wall

[vc_wp_text text=”Hieronder vind je een aantal inspirerende filmpjes die te maken hebben of verwijzen naar verschillende themas.

Bekijk beelden die gaan over persoonlijke groei, je passie vinden, inspirerend ondernemerschap maar laat je ook verassen door inspirerende toespraken met bijzondere en mooie levenslessen.

Leuk om eens doorheen te scrollen en om inspiratie op te doe.” title=”Bekijk een video & laat je inspireren”]

[vc_single_image border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”250 x 200″ image=”1109″]

Mooi en inspirerend filmpje dat je gezien moet hebben en wat je raakt. Het gaat over de kracht van woorden. Je kan je wereld veranderen door je woorden te veranderen.

Adembenemende beelden die inspireren en verwonderen. Gemaakt door de bemanning van het Internationaal ruimtestation ISS. De muziek is van Howard Blake (“Walking in the Air”)

Waarom altijd zo positief? Het leven is toch niet altijd leuk? Hoe ga je om met tegenslag? David en Arjan (van 365 dgn succesvol) geven antwoord. Bekijk hier de bundeling van positieve spreuken.
Op openhartige en humoristische wijze verteld Herman Finkers over zijn ziekte leukemie. Hier kun je zijn quote De cursus Omgaan met Teleurstellingen gaat wederom niet door delen!
Inspirerende speech van Oprah Winfrey aan afgestudeerden van Havard over haar levenslessen en waardevolle opgedane inzichten die het hart raken. Moeite waard om het filmpje af te kijken!
[vc_wp_text text=”Inspirerende lezing “Being Brilliant Every Single Dag“ van Alan Watkins, een erkend internationaal expert en inspirator op het gebied van leiderschap en performance. “]
[vc_wp_text text=”Hoe vind ik mijn passie? Hoe geef ik hier invulling aan? David en Arjan van 365 dagen succesvol geven hun visie. Het stellen van de juiste vraag is hierbij belangrijk.”]
Trailer van Louise L. Hays met Nederlandse ondertiteling over je kunt je leven helen en over de kracht van positieve gedachten (affirmaties). Quotes Louise Hays.
Viktor Frankl, een legendarische psychiater en holocaust overlevende die een krachtige én inspirerende boodschap deelt over het grootste geschenk die we aan anderen kunnen geven & de zoektocht naar de zin van het bestaan.
Ruim 7 miljoen mensen bekeken deze video met inspirerende teksten en spirituele inzichten die je tot nadenken aanzetten. Alles gebeurt met een reden...
"Belief" is een indrukwekkende én inspirerende documentaire van Oprah Winfrey over de spirituele zoektocht naar de zin van het bestaan en om te verbinden met iets groters dan onszelf. De oorsprong van diverse religies worden ontdekt en de kern van wat er echt toe doet.
[/vc_column_inner]

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
★ Mini Handleidingen voor je Herstelplan
Gidsen voor spirituele verdieping
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Geef een Lichtpuntje

Steun Ingspire en creëer samen met ons lichtpuntjes!

lichtpuntjes voor in donkere tijden

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

  • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
  • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.