Quotes en wijsheden van inspirator Mark NepoBEKEND VAN: Met zijn bestsellers Leef en 7000 manieren om te luisteren heeft hij miljoenen mensen wereldwijd geraakt en geïnspireerd. Mark Nepo wordt met regelmaat ‘een van de beste spirituele gidsen van deze tijd’ genoemd. Hij werd bekend bij een groot publiek toen Oprah Winfrey zijn ” The book of awakening” uitriep tot een van haar favoriete boeken ooit.

LEVENSVERHAAL:  Mark Nepo (1951) is filosoof, dichter en leraar op het gebied van poëzie en spiritualiteit. Hij geeft al meer dan dertig jaar les op het gebied van poëzie en spiritualiteit. Het werk van Mark Nepo is dan ook een unieke combinatie van poëzie, filosofie en spiritualiteit. Als voormalig kankerpatiënt blijft hij zich bewust van het belang van het innerlijk leven en vertelt hij over de levenslessen die allerlei spirituele tradities ons bieden.

BELANGRIJKSTE BOODSCHAP: Het belangrijkste advies van Mark Nepo, die zelf worstelde met kanker: “zeg volmondig ‘ja’ tegen het leven. Wie leeft vanuit het hart en zoekt naar waarachtigheid weet dat deze openheid de sleutel is tot spirituele veerkracht”.
Ontdek hier nog meer spreuken van inspirator Mark Nepo.

Leestips Mark Nepo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.