Levenslessen

Datgene wat niet lukt is meestal iets wat nu losgelaten dient te worden, zo dat er plek komt voor iets nieuws. ~ inge ingspire

Genieten en je leeftijd omarmen – Hello 5.0!

Hello 5.0? is een blog gericht op lifestyle voor de vrouwelijke 50 plusser en iedereen die het leuk vindt om te lezen over o.a. mode, lekker eten, boeken, kunst, bijzondere mensen, leuke uitjes en andere mooie dingen in het leven.

inspirerend ouder worden: mode tipsEen blog met persoonlijke verhalen, inspirerende mode tips en overdenkingen op het gebied van zingeving zoals de spreuken op Ingspire. Op www.hello5punt0.nl ontdek je dat er genoeg is waarvan je kunt genieten en je leeftijd kunt omarmen!

Fashion en style!

Pauline, de oprichtster van Hello 5.0!, zag weinig blogs of sites voor 50 plus vrouwen die persoonlijk zijn, net als de jonge meiden blogs.

50 Plussers worden vaak afgebeeld in reclameland als hele oude mensen, terwijl zij volop in het leven staan, vaak werken en een drukke baan hebben of ondersteuning bieden aan hun eigen kinderen en op hun kleinkinderen passen. Op reis gaan, mantelzorger zijn…etc.
Wel maken we ons soms zorgen over de lijnen in het  gezicht, de toename in gewicht en de grijze haren.

Daarom wil Hello 5.0! hun lezers inspireren met mode impressies en laten zien dat je geen fotomodel hoeft te zijn om gefotografeerd te worden voor een modefoto.

Tip: lezers die graag mee willen werken aan een  fotoshoot als gastmodel, kunnen een e-mail sturen naar: hello@hello5punt0.nl

Inspirator Pauline

Inspiratie voor gezond en mooi ouder worden - ingspire Hello 5.0Paul (Pauline) is 58 en heeft veel interesse in spiritualiteit en yoga.

Elke dag begin ik met een ademhalingsoefening en yogahouding. Een dagelijkse meditatie  geeft mij veel positiviteit en innerlijke rust waardoor ik weer energie krijg.

Ze leest graag boeken over spiritualiteit zoals het boek ‘de Tao van de Vrouw’ of de boeken van de Dalai Lama, zo ontdekte Pauline de site van Ingspire. De spreuken wil ze graag delen met de lezers van haar blog. Er zijn vele spreuken die haar inspireren en motiveren maar deze is één van haar favorieten! :

” De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf! “

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.