Inspiratie op De Nationale Gezondheidsbeurs 2016!

Flashback Nationale Gezondheidsbeurs 2016

nationale gezondheidsbeurs 2016 gezonde levensstijl, gezonde voeding, gezond eten medisch inspiratie ingspireAfgelopen week bezochten wij de drukbezochte Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Heerlijk, een dag boordevol inspiratie voor een gezonde levensstijl!
Er heerste een ontspannen en goede vibe op de beursvloer. Het publiek kwam in grote getale af op bekendheden en inspirators die zich presenteerden bij de diverse stands. Er was een grote run op de workshops, activiteiten en gezondheidstesten waaraan je kon deelnemen.

  • Ingspire heeft inspiratie opgedaan voor gezonde recepten tijdens de kookdemonstratie van de bevlogen TV-Kok Mathijs Vrieze.
  • In de Body & Mind-zone kwamen we even heerlijk tot rust tijdens een Tai Chi workshop.
  • Wij hebben een nieuw suikervrij product ontdekt, de gezonde én smaakvolle ‘100% Natural Paleo Bars‘. Deze repen van het merk THE PRIMAL PANTRY bestaan uit slechts 4-5 ingrediënten (dadels, noten, fruit en amandelen olie)!
  • En een bezoekje aan de stand van het inspiratie magazine gezondNU over voeding, beweging en gezondheid, mocht natuurlijk niet ontbreken!

Video sfeerimpressie Gezondheidsbeurs

Na ons inspirerend bezoek aan de beurs wisten we het zeker, De Nationale Gezondheidsbeurs en Ingspire zijn een perfecte match. We vonden hier namelijk alles waar ook Ingspire voor staat; gezondheid, inspiratie, bewustwording, een handreiking naar mensen die een steuntje kunnen gebruiken en vooral vanuit een positieve en energieke flow. Kortom, count us in next year again!

Reacties van onze bezoekers

Inspireren en Gezond leven met Ingspire.nl naar de Gezondheidsbeurs

*Prijswinnaar Linda met gezondheidscoach Ralph Moorman*

Wij hebben inderdaad een fantastische middag gehad gisteren!  We zijn weer helemaal op de hoogte van alles wat gezond voor ons is. Het was een superleuke beurs met heel veel variatie,  we hebben ons kostelijk vermaakt en heel veel plezier gehad!
Nogmaals heel erg bedankt voor de prijs, jullie hebben ons beide heel blij gemaakt!” – Warme groet,  Annet en Patricia

We hebben een leuke dag gehad, bedankt!Helma

Geweldige dag gehad op de Nationale Gezondheidsbeurs. Bedankt voor de gewonnen toegangskaarten! “– Linda

Ingspire is een plek voor iedereen die toe is aan zingeving, verdieping en die bewuster wil leven. Op www.ingspire.nl vind je praktische coaching tips, waardevolle inzichten en mooie woorden gegrepen uit het hart die helpen om sterk te blijven tijdens grote levensveranderingen én verrijking kunnen geven in betere tijden!


Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.