Inspiratie evenementen, festivals & workshops in 2020

Wil je genieten en in 2021 ook weer geïnspireerd raken? Bezoek dan een van onderstaande inspirerende Festivals, Beurzen, Lezingen, Workshops, Retraites, Opleidingen en Evenementen op het gebied van Lifestyle & Mindstyle!  Wij hebben de leukste Events voor Persoonlijke groei en Spiritualiteit voor jou geselecteerd. Bekijk ook onze rubriek Therapieën & behandelingen met handreikingen voor persoonlijke ontwikkeling.


Binnenkort online


Spirituele beurzen en events voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en zingeving met inspiratie op alternatief, paranormaal en spiritueel gebied. Ontdek meer over het ontastbare, karma, de ziel, levensvragen en andere spirituele onderwerpen en volg spirituele workshops, lezingen en readings.


Inspirerende evenementen voor persoonlijke groei gericht op Meditiatie, Yoga en Mindfulness. Kom in balans en in verbinding met jezelf! Volg workshops, leer yogahoudingen, ademhalingstechnieken en doe inspiratie op om Mindful in het moment te leven!

 


Inspirerende evenementen op het gebied van gezondheid, wellness en geluk Met diverse workshops en boeiende seminars over bijvoorbeeld gezond eten, beweging, massages, healing, natuurlijke producten en welzijn.


 

In deze rubriek vind je inspirerende beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en workshops op het gebied van bewustzijn, coaching, natuurgeneeskunde, persoonlijke groei, welzijn en zelfontwikkeling. Laat je inspireren!
Ben je opzoek naar een Behandeling of Therapie? Neem dan een kijkje op onze inspiratie pagina Therapieën & Behandelingen.


 

Evenement toevoegen? Dat kan, meld hier jouw Event aan.

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.