Astrologie

Hoe kan astrologie precies bijdragen bij de beantwoording van levens- en zingevingsvragen?

Groei naar bewustzijn met Astrologie

Sinds mensenheugenis spelen de hemellichamen, in de met gulheid versierde sterrenhemel, een belangrijke rol in het leven. De onafgebroken cyclus en reis van de planeten door de sterrenbeelden, werden uitgebreid bestudeerd, getoetst en groeiden door de tijden heen uit tot een magnifiek kosmisch uurwerk. Het Midden-Oosten en het oude Griekenland vormden de bakermat voor astrologie. Culturen waar astrologie nog steeds een centrale rol speelt zijn veelal zuidelijk en inheems. Daar wordt geen enkele beslissing genomen zonder eerst een astroloog te raadplegen. Vandaag de dag wordt wereldwijd astrologie steeds populairder. Voor de moderne mens is dat wetenschappelijk aantoonbare verband tussen planetencycli en de menselijke levensloop ontzettend interessant. Voor de opkomende generatie met hun verlangen naar een natuurlijke, liefdevolle en gelijkwaardige maatschappij omvat astrologie een wetmatigheid en belangrijke tool voor persoonlijke ontwikkeling en groei naar bewustzijn.

Astrologische inzichten bij Zingevingsvragen

Hoe kan Astrologie bijdragen aan Zingeving en je helpen objectief inzicht te geven waarnaar je op zoek bent? Met astrologie wordt er een verband gezocht tussen planeetstanden en de innerlijke boodschap. De kernachtige en praktische informatie die vrijkomt toont jouw wat je kwaliteiten en talenten zijn en waar je bijvoorbeeld naar toe groeit in je leven. Jouw persoonlijke Geboortehoroscoop ontstaat via een wiskundige- en natuurkundige berekening. Hiervoor zijn je geboortedatum, tijd en geboorteplaats voor nodig, met jouw unieke blauwdruk als resultaat. Via de vertaalslag door een professioneel astroloog, kom je in dieper contact met jezelf en word je opnieuw bewust van je natuurlijke drijfveren.

3 wezenlijke Levensvragen worden beantwoord:

  1. Waar kom ik vandaag.
  2. Wie ben ik en waarom ben ik.
  3. Waar ga ik naar toe.

Vragen op je levenspad zoals je verleden, het nu en dat wat er in het vooruitzicht ligt van je menselijke bestaan ontvangen gouden inzichten. Kortom, het is een unieke methode die je helpt om zelfkennis en begrip te ontwikkelen voor jezelf.

Astrologische inzichten voor deze tijd!

Astrologie groeit verder richting de vijfde dimensie en het Watermantijdperk. De keuze van je vrije wil schept orde in jezelf, maakt je innerlijk vrij en doet je opnieuw afstemmen op het natuurlijke levensritme. Deze zingeving ondersteunt jou niet alleen in je spirituele groei maar helpt ook om alle bewoners van de aarde en het heelal naar een groter bewustzijn te brengen en wakker te maken. Door je bewustwording te ondersteunen ben jij dát belangrijke kristal, die meehelpt.

Wat staat er komende tijd voor jou in de sterren geschreven? Astrologe Sandra Jansen van Galen vertelt hier meer over. Lees jouw horoscoop en ontdek welke edelstenen verbonden zijn aan jouw sterrenbeeld die jou komende tijd kracht kunnen geven.

Stier 

Met je vasthoudendheid en enorme doorzettingsvermogen, vertegenwoordig je de oase in de chaos. Moeder Aarde is je zo ontzettend lief. Gebruik je talenten voor de natuur met al haar bewoners en maak de mensheid bewust. Geduld is je kracht. Kracht stenen voor jou: Rozenkwarts, Saffier en Smaragd

Ram 

Wees je ervan bewust dat je de pionier bent. Geef je moed daarom alle ruimte en vertrouw volledig op je kiemkrachten. Je bent de aanvoerder en hebt de moed om door te pakken. Laat de wereld zien hoe belangrijk moed en vertrouwen zijn.
Kracht stenen voor jou: Robijn, Rode Jaspis en Carneool

Tweelingen

Laat je vooral leiden door je verwondering en blijf de verbindingen tussen hemel-aarde en mensen leggen. Je opgewektheid en het kunnen relativeren, zijn als een frisse lentebries. Besef dat je de boodschapper bent en belangstelling wekt.
Kracht stenen voor jou: Citrien, Aquamarijn en Tijgeroog

Waterman

Jouw lijfspreuk is vrijheid, gelijkheid en broederschap. Als spiritueel intelligente persoonlijkheid vertegenwoordig je de tocht naar de vijfde dimensie. Verspreid je kameraadschap en menslievendheid. Besef dat je een voorbeeld bent in deze tijd. Kracht stenen voor jou: Turkoois, Fluoriet, en Angeliet

Kreeft 

Als een warme en zachte deken biedt je veiligheid en geborgenheid. Besef dat dit is wie je bent en wees de herberg in deze tijd van grote verandering en ontwaken. Zorg, koester en omhels degenen die op je pad komen. Laat het verleden los. Kracht stenen voor jou: Maansteen, Carneool en Smaragd

Maagd 

Alles is nuttig en hierin stel je jezelf graag verdienstelijk beschikbaar. Je geneeskracht en het vermogen om te zuiveren en op te ruimen maakt je zo belangrijk in deze tijd. Gebruik je precisie en vermogen om te analyseren wat wel en niet juist is.
Kracht stenen voor jou: Saffier, Amethist, Amazoniet

Weegschaal 

Je bent gekomen om de schoonheid en harmonie in het leven te verzorgen. Als ware diplomaat weet je conflicten terug te brengen in de juiste verhoudingen. Wees die bemiddelaar en maak álles mooier. Verenig, werk samen en laat zien wat hoffelijkheid is.
Kracht stenen voor jou: Jade, Serpentijn, Toermalijnkwarts

Schorpioen

Als het op reorganisatie uitkomt, mag jij worden ingezet. Transformatie, macht en hebzucht elimineren staan je op het lijf geschreven. Je scherpzinnigheid en speurneus maken je tot de grote ontmaskeraar. Besef dat je de alchemist bent.
Kracht stenen voor jou: Obsidiaan, Rode Jaspis, Toermalijn

Boogschutter

De filosofie en rijkdom aan kennis in het leven, bieden je grote idealen. Verlies deze nooit uit het oog en wees die eerlijke, spontane en rechtdoorzee leraar. Je vrijheid is je lief, waarmee je hoop en goede moed geeft aan de medemens. Draag je kennis uit.
Kracht stenen voor jou: Labradoriet, Opaal en
Saffier

 Leeuw 

Je scheppingskracht en het vermogen om het middelpunt te kunnen zijn, stellen je regelmatig centraal. Gebruik je grote hart en enorme betrokkenheid met kinderen en dieren. Bescherm de kwetsbaren in de samenleving en toon in alles rechtvaardigheid. Kracht stenen voor jou: Bergkristal, Gele Jaspis, Granaat

Steenbok 

Je draagt het gezag uit en weet je omgeving te wijzen op hun rechten en plichten. Wees de opvoeder en gebruik je ambitie om de wereld op een hoger level te krijgen. Als betrouwbare gesprekspartner ben je goud waard. Wees ook liefdevol voor jezelf.
Kracht stenen voor jou: Zwarte Toermalijn, Bergkristal, Rookkwarts

Vissen 

Met je grote hart waar de hele wereld in past, sluit je iedereen in je armen. Je besef dat er meer is tussen hemel en aarde onderscheid je van anderen. Droom, fantaseer en blijf de wereld inspireren. Gebruik je kristallen om je naastenliefde te verspreiden.
Kracht stenen: Turkoois, Aquamarijn, Celestien


Met dank aan jouwmysterie.nl

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
★ Mini Handleidingen voor je Herstelplan
Gidsen voor spirituele verdieping
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Ontvang de Nieuwsbrief

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

  • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
  • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving
❤ Gids het pad van acceptatie

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.