Het boek LEEF van Mark Nepo

LEEF Mark Nepo met 365 reflecties voor elke dag - Kosmos UitgeversLEEF van Mark Nepo

Spiritueel, poëtisch en persoonlijk
In het boek LEEF van schrijver Mark Nepo vind je 365 reflecties (één voor iedere dag) voor een mindful leven. Mark laat je een positieve manier van “tegen de wereld & het leven” aankijken zien, daar moet je open voor staan maar door zijn enthousiasme en overgave in zijn schrijven, wordt je wel bijna vanzelf richting die houding gedreven.

Om een bepaalde visie duidelijk te maken, beschrijft Mark in het boek  veel gebeurtenissen uit zijn jeugd. Zijn adviezen zijn eerder beschrijvend en visie openend dan persuasief of “zo is het”. Het boek is diepgaand met oefeningen om de innerlijke ik te ontdekken of om een stuk spirituele bewustwording te ontwikkelen.

Voor degenen die op zoek zijn naar hele praktische “Dr. Phil” oplossingen, kan het boek wellicht voor  sommigen iets te zweverig overkomen. Het boek LEEF geeft niet zozeer praktische adviezen om snel tot de oplossing tot een probleem te komen, maar meer handvatten om een probleem of innerlijke blokkade vanuit een ander perspectief te gaan zien.

Waardevolle reflecties voor elke dag

Kortom, een mooi geschreven boek met waardevolle inzichten waarmee Mark Nepo positivisme vanuit eigen levenservaringen probeert over te brengen.

Over Mark Nepo
Filosoof en dichter Mark Nepo geeft ruim dertig jaar les op het gebied van spiritualiteit en poëzie. Als voormalig kankerpatiënt blijft hij zich bewust van het belang van het innerlijk leven. De boodschap van de schrijver Mark Nepo: blijf vitaal en verliefd op dit leven, ongeacht de tegenslag die op je pad komt.

Website Mark Nepo | Kosmos Uitgevers

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.