Een Stille geest komt meer tot rust dan een Slapende geest

Een Stille geest komt meer tot rust dan een Slapende geest - Citaat van Inge Ingspire over mindfulness en helder waarnemen

Een stille geest

Met een stille geest komen we meer tot rust dan met een slapende geest. We ontvangen inzichten buiten ons denken om en onderbreken onze automatische piloot. De stilte kan ons zo veel vertellen. De stille geest brengt ons dieper in contact met ons zijn. We ervaren momenten van innerlijke rust waardoor wegwijzers zichtbaar worden voor het bewandelen van een pad met meer betekenis. Niets voor niets wordt er vaak gezegd dat stilte het mooiste geluid is. Leer beter afstemmen op jezelf met deze Spreuken die voorbij het denken gaan.

Een Stille geest komt meer tot rust dan een Slapende geest

Ingspire

Prachtig citaat van Ingspire.nl door schrijfster Inge Geertzen over een stille geest. Als schrijfster, gediplomeerd ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Zingevingsdeskundige, zet ze haar kennis en eigen levenservaring in als steuntje in de rug voor diegenen die te maken krijgen met een ingrijpende gebeurtenis. Inge weet vanuit haar hart te spreken en te verwoorden wat zwaarte geeft maar ook kracht om te transformeren naar een nieuwe manier van Zijn. Velen raken geïnspireerd door haar citaten en transformerende gevoelservaringen.

Innerlijke stilte vinden?

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.