Souldiving

Mini-gidsen voor meer Zingeving

Ontdek de prachtige digitale SOULDIVE gidsen van het zingevingsplatform Ingspire op het gebied van leren loslaten en accepteren. Je krijgt toegang tot exclusieve levenslessen van Inge (schrijfster, ACT deskundige en oprichtster van Ingspire). Zij deelt haar sleutelmomenten en krachtbronnen in het proces van acceptatie, loslaten en zingeving. Geen standaard adviezen in deze gidsen maar diepgaande gevoelservaringen en spirituele reflecties die deuren openen in ons bewustzijnsproces naar nieuwe werelden en mogelijkheden. Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn

ingspire

E-boekje Acceptatie met gratis online mini-cursus accepteren souldiving met ingspire zingevingsplatform

Bestel mini-gids Sleutels tot Acceptatie

Leren aanvaarden en accepteren wat je niet kunt veranderen is een hele kunst. Wat is accepteren en hoe kan je leren accepteren? Initiatiefneemster Inge van het zingevingsplatform Ingspire deelt in dit e-boekje belangrijke sleutels en gevoelservaringen bij acceptatie die je inzicht geven hoe je de dingen makkelijker van je af kan laten glijden en je anders kan vasthouden om te accepteren wat is.

Eboekje Bouwstenen zingeving met persoonlijke zingevingsvoorbeelden voor meer zin in het levening

Bestel mini-gids Bouwstenen Zingeving

Wat valt onder zingeving en hoe vind je nu zingeving? Wil jij je verder verdiepen in Zingeving en heb je ook behoefte aan meer zingeving voor een nieuwe richting in je leven? Maak dan deze Souldive met Ingspire. Je krijg toegang tot belangrijke bouwstenen bij heroriëntatie voor meer zingeving en ontvang voorbeelden van wat mensen onder zingeving verstaan die je verder brengen in het vormgeven van je persoonlijke zingeving.

Binnenkort beschikbaar

Online cursus accepteren wat je niet kan veranderen eboekje sleutels acceptatie online training

PRE – ORDER mini-gids Het pad van Acceptatie met korting

Wat is acceptatie en hoe kan het acceptatieproces er bijvoorbeeld uit zien? Initiatiefneemster Inge van het zingevingsplatform Ingspire vertelt in dit e-boekje over je wetend en voelend hart kloppend krijgen en welke gevoelservaringen daar bij komen kijken. Ontdek met deze souldive waar de weg van acceptatie ons precies naar toe leidt en hoe acceptatie voelt.

Naar verwachting beschikbaar eind april 2022

Voor jou

Tijdelijk 25% korting op jouw Souldive

Geef jezelf een Souldive cadeau. Bestel vóór 2 maart 2022 een mini-gids en ontvang 25% korting met kortingscode minigids25

Bestellen

Er komen nog meer Souldives aan!75%
75%

Beschikbare mini-gidsen Bekijk hier alle souldive mini gidsen en bestel jouw exemplaar.
Pre-order 
Je ontvangt een mail zodra je je souldive kan downloaden (naar verwachting eind april 2022)

Souldiving

Met deze downloads maak je een ware Soul Dive! Souldiving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld. Een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Samen kijken we naar de belangrijkste uitdagingen bij een gebrek aan zingeving, laten we het maakbare even los, duiken we in diepere bewustzijnsvelden en bewegen we mee in onze gevoelservaringen. Ontdek tijdens jouw Souldive ontdekkingsreis transformerende inzichten op het gebied van acceptatie en zingeving!

Auteur

Inge Geertzen

Schrijfster

Inge is de initiatiefneemster van het zingevingsplatform Ingspire.nl. Als schrijfster, gediplomeerd ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Zingevingsdeskundige, zet ze haar kennis en eigen levenservaring in als steuntje in de rug voor diegenen die te maken krijgen met een ingrijpende gebeurtenis. Inge weet vanuit haar hart te spreken en te verwoorden wat zwaarte geeft maar ook kracht om te transformeren naar een nieuwe manier van Zijn. Velen raken geïnspireerd door haar spreuken, inzichten en transformerende gevoelservaringen.

Reacties

Deel deze pagina via onderstaande buttons op jouw social media. Met jouw steun kunnen wij nog meer nieuwe E-boekjes aanbieden & mensen blijven inspireren. Dank!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.