Souldiving

Mini-gidsen voor meer Zingeving

Ontdek de prachtige digitale SOULDIVE gidsen van het zingevingsplatform Ingspire op het gebied van leren loslaten en accepteren. Je krijgt toegang tot exclusieve levenslessen van Inge (schrijfster, ACT deskundige en oprichtster van Ingspire). Zij deelt haar sleutelmomenten en krachtbronnen in het proces van acceptatie, loslaten en zingeving. Geen standaard adviezen in deze gidsen maar diepgaande gevoelservaringen en spirituele reflecties die deuren openen in ons bewustzijnsproces naar nieuwe werelden en mogelijkheden. Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn

ingspire

E-boekje Acceptatie met gratis online mini-cursus accepteren souldiving met ingspire zingevingsplatform

Bestel Souldive gids (pdf) Sleutels tot Acceptatie

Leren aanvaarden en accepteren wat je niet kunt veranderen is een hele kunst. Wat is accepteren en hoe kan je leren accepteren? Initiatiefneemster Inge van het zingevingsplatform Ingspire deelt in dit e-boekje belangrijke sleutels en gevoelservaringen bij acceptatie die je inzicht geven hoe je de dingen makkelijker van je af kan laten glijden en je anders kan vasthouden om te accepteren wat is.

Eboekje Bouwstenen zingeving met persoonlijke zingevingsvoorbeelden voor meer zin in het levening

Bestel Souldive gids (pdf) Bouwstenen Zingeving

Wat valt onder zingeving en hoe vind je nu zingeving? Wil jij je verder verdiepen in Zingeving en heb je ook behoefte aan meer zingeving voor een nieuwe richting in je leven? Maak dan deze Souldive met Ingspire. Je krijg toegang tot belangrijke bouwstenen bij heroriëntatie voor meer zingeving en ontvang voorbeelden van wat mensen onder zingeving verstaan die je verder brengen in het vormgeven van je persoonlijke zingeving.

Reacties

Deel deze pagina via onderstaande buttons op jouw social media. Met jouw steun kunnen wij nog meer nieuwe E-boekjes aanbieden & mensen blijven inspireren. Dank!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.