Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt..

Citaat van Inge ingspire.nl wat jou vooruit kan helpen als je vastzit

Dit citaat is van Ingspire.nl door Inge Geertzen. Als schrijfster, gediplomeerd ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Zingevingsdeskundige, zet ze haar kennis en eigen levenservaring in als steuntje in de rug voor diegenen die te maken krijgen met een ingrijpende gebeurtenis. Inge weet vanuit haar hart te spreken en te verwoorden wat zwaarte geeft maar ook kracht om te transformeren naar een nieuwe manier van Zijn. Velen raken geïnspireerd door haar citaten en transformerende gevoelservaringen.

Wat laat ik achter mij en hoe kom ik vooruit?

We geven je wat inzichten mee hoe bovenstaande wijsheid in praktijk toe te passen. Soms hebben we allemaal wel eens een moment dat we vastzitten en niet weten hoe verder of dat vooruitkomen maar niet lukt. Je kan makkelijker vinden wat je nodig hebt als je achter je kan laten wat jou niet meer dient.

Stel jezelf de komende tijd eens de volgende 3 vragen:

1. Wat laat ik achter mij?

Dus hetgeen wat niet langer iets positiefs meer voor je oplevert? Hetgeen wat in het verleden van nut is geweest voor jou als beschermingsmechanisme maar nu niet meer nodig is of een andere vorm mag krijgen.

2. En wat mag er de komende periode worden afgerond?

Hetgeen wat je nog met je meedraagt en jouw vooruitgang in de weg staat. We dragen veel overtuigingen met ons mee die Nu, in het heden, niet meer bruikbaar zijn. Zegen het verleden wat achter je ligt.

Loslaten om vooruit te komen3. Wat neem ik mee?

Onderzoek wat bruikbaar is voor jouw persoonlijke groei. Wellicht iets waarvan je hebt geleerd en kan bijdragen aan groei. Iets wat je kracht geeft. Kortom rijke en waardevolle ervaringen die je wijzer hebben gemaakt.

Jezelf bevrijden van belemmeringen zal een positieve verandering meebrengen. Zo kan je toewerken naar het Hier en Nu en creëer je ruimte voor hernieuwde energie.

© door Inge initiatiefneemster Ingspire.nl

Meer inspiratie over Loslaten en een stap vooruit zetten

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.