Citaat: Spreuk – Je hebt niemand nodig om je uit te leggen wat een mooie zonsopkomst is

Wijsheid: Je hebt niemand nodig om je uit te leggen wat een mooie zonsopkomst is - Citaat van Osho op ingspire.nl - het zingevingsplatform

Een mooie zonsopkomst..

Deze uitspraak komt van Rajneesh Chandra Mohan, beter bekend onder de namen OSHO en Bhagwan Shree Rajneesh.

Wie is Osho?

Osho Rajneesh, geboren in India, was een goeroe, inspirator en de stichter van een spirituele beweging in Australië, Europa, India en de VS. Hij was  zeer open minded en een  omstreden leider.Wereldwijd had hij miljoenen volgelingen maar ook duizenden tegenstanders.

De eretitel “Bhagwan” stamt uit het Sanskriet en is voorbehouden aan mensen die tot zogenoemde zelf-realisatie zijn gekomen. Vaak wordt het ook wel vertaald met Heer. Zijn toespraken, lezingen en woorden zijn verzameld in meer dan 600 boeken.

Bekijk de mooiste wijsheden uit India


Vind hier een bundeling van Oosterse wijsheden in het Nederlands. Vele spreuken en citaten van beroemde spirituele leiders worden door de eeuwen heen doorgegeven. De levensspreuken zorgen voor een moment van bezinning.

Waardeer jij deze spreuk? Deel dit met plezier en inspireer anderen. Leuk als spreuk van de dag spreuk, spreuk van de week of als inspiratie voor elk moment!

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.