De sleutel tot Zingeving is ons hele wezen accepteren in de veranderingen die komen en gaan

Ingspire Spreuk over Zingeving: De sleutel tot Zingeving is ons hele wezen accepteren in de veranderingen die komen en gaan en kiezen wat zinvol voor ons is - Citaat van schrijfster Inge Geertzen

Hoe kan ik meer innerlijke rust en zingeving ervaren?

Deze Ingspire spreuk © ‘De sleutel tot Zingeving is ons hele wezen accepteren in de veranderingen die komen en gaan en kiezen wat zinvol voor ons is’, is een citaat van de Nederlandse schrijfster Inge Geertzen en komt uit het artikel ‘Waar de weg van acceptatie ons naar toe leidt’ gepubliceerd in Paraview Magazine (editie Maart 2024) 

Inge vertelt: ,, We kunnen kiezen wat zinvol voor ons is en wat we nodig hebben om te geven aan onszelf wanneer we ons hele wezen accepteren in de veranderingen die komen en gaan. Zingeving komt dus voort uit:

  1. Bewust worden én accepteren dat verandering een constante is in het leven. Niets blijft hetzelfde. Het leven is een voortdurende stroom van verandering.
  2. Het omarmen van wie we zijn (onze eigenheid) te midden van deze constante veranderingen
  3. Bewust kiezen voor wat ons leven waarde geeft.  Wat mag getransformeerd worden?  Wat maakt je  nieuwsgierig? Wat en wie is waardevol voor je?

Weet dat je de tijd mag nemen om een nieuwe samenhang te vinden en je te heroriënteren zodat je geleidelijk weer een gevoel van verbondenheid kunt ervaren.”

Leren accepteren en loslaten - tips, gevoelens en wijsheden over acceptatie van het zingevingsplatform IngspireOntvang alle sleutels tot Acceptatie

Ontdek de kracht van acceptatie en loslaten met onze gids “Sleutels tot Acceptatie” (14,95), waarin je leert hoe je kracht en innerlijke rust kan vinden te midden van veranderingen.


Over de auteur
Als schrijfster, gediplomeerd ACT deskundige (Acceptance & Commitment Therapy) en initiatiefneemster van het zingevingsplatform Ingspire.nl, zet ze haar kennis en eigen levenservaring in op het gebied van aanvaarding en meer zingeving vinden als steuntje in de rug voor diegenen die te maken krijgen met een ingrijpende gebeurtenis. Inge weet vanuit haar hart te spreken en te verwoorden wat zwaarte geeft maar ook kracht om te transformeren naar een nieuwe manier van Zijn. Velen raken geïnspireerd door haar citaten en transformerende gevoelservaringen
.

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
★ Mini Handleidingen voor je Herstelplan
Gidsen voor spirituele verdieping
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Geef een Lichtpuntje

Steun Ingspire en creëer samen met ons lichtpuntjes!

lichtpuntjes voor in donkere tijden

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

  • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
  • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.