De juiste weg voorwaarts ontdekken

Afstand nemen door een stap zijwaarts of achterwaarts te zetten kan ons helpen de juiste weg Voorwaarts te ontdekken - ingspire

Het overwinnen van moeilijkheden en de confrontatie met soms harde waarheden kan uitdagend zijn. Door afstand te nemen en bewust te reflecteren, kan je nieuwe perspectieven ontdekken en betere keuzes maken voor jezelf. Lees verder en ontdek hoe je een nieuw pad creëert om vooruit te gaan.

Hoe kan ik Afstand nemen en een stap verder komen?

Afstand nemen door een stap zijwaarts of achterwaarts te zetten kan ons helpen de juiste weg Vooruit te ontdekken

© citaat van Ingspire door Inge Geertzen

Het onder ogen zien van moeilijkheden en harde waarheden over een voortdurende situatie of over jezelf kan pittig zijn. Een stap terug doen is de moeite waard. Je creëert ademruimte om weloverwogen en goed doordachte keuzes te maken. Afstand nemen kan helpen om dichterbij inzicht te komen en ruimte creëren voor een nieuw perspectief. Door tijdelijk afstand te nemen, kun je de tijd nemen om te onderzoeken waar je staat en wat je NU nodig hebt. Je hebt niet altijd invloed op de drukte en verantwoordelijkheden maar wel hoe je hier tegenaan kijkt en mee omgaat zoals je verwachtingen en focus.

Door afstand te nemen en bewust te reflecteren, geef je jezelf dus de kans om te leren en nieuwe perspectieven te ontdekken. Zie het als een proces dat geduld vereist en wees daarom niet te streng voor jezelf.  Neem even pauze om uit een rijdende trein te stappen en spring er dan weer op of wissel van bestemming..

Bekijk onze 6 mooiste wijsheden over Afstand nemen die jou dichterbij jezelf laat komen. Het toepassen van deze wijsheden kan leiden tot waardevolle inzichten en de mogelijkheid om een stap verder te komen

Dit citaat is van schrijfster Inge Geertzen en komt uit het artikel Als je dreigt vast te lopen. Als schrijfster, gediplomeerd ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Zingevingsdeskundige, zet ze haar kennis en eigen levenservaring in voor meer bewustwording en zingeving.

 

Welkom bij Ingspire
hét Zingevingsplatform

★ De mooiste Krachtspreuken van Ingspire
★ Mini Handleidingen voor je Herstelplan
Gidsen voor spirituele verdieping
★ Kracht Cadeaus & Leestips
★ Onvoorwaardelijk Acceptatie van schrijfster Inge

Start je zoektocht naar meer Zingeving

Geef een Lichtpuntje

Steun Ingspire en creëer samen met ons lichtpuntjes!

lichtpuntjes voor in donkere tijden

Digitale Souldive gidsen voor verdieping

  • Leren accepteren hoe doe je dat? Alles over acceptatie in dit prachtige eboekje Sleutels tot Acceptatie
  • voorbeelden bouwstenen zingeving voor jouw persoonlijke zingeving met zingevingsvragen die je verder helpen voor een zinvoller leven

Leer hoe je accepteert en transformeert naar een nieuwe manier van Zijn. Soul Diving is een reis naar je diepste zelf. Een duik in het verkennen van je binnenwereld om een nieuwe verbinding met jezelf tot stand laten komen. Maak een soudive en duik pareltjes van wijsheid op.
❤ Gids bouwstenen Zingeving
❤ Gids sleutels tot acceptatie
❤ Gids gebrek aan zingeving

Spreuken over het leven

❤ Quotes voor leren Loslaten
❤ Quotes voor leren Accepteren
❤ Quotes voor meer Balans
❤ Quotes voor Rust in het hoofd
❤ Quotes voor vinden van Zingeving

Handige alfabetische spreukenlijst - deel jouw favoriete Ingspire quote!

Leeshoek

Meest gelezen artikelen:
» Stilstaan om vooruit te komen
» Loslaten voor een nieuw stukje Zijn
» Hoe anders naar dingen kijken?

Wat niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
» Leesinspiratie zware tijden
» Leesinspiratie mindfulness & yoga
» Leesinspiratie spirituele groei

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.