Betekenisvol met kinderen werken?

Investeren in jezelf en in de ander

De eerste daad van liefde is altijd het geven van aandacht ~ Dallas Willard

Op een laagdrempelige maar vooral leuke en zinvolle manier dagelijks bezig zijn met pedagogische kwaliteit. Praktische tips, inspirerende quotes, een prikkelende vraag, maar ook onderwerpen om met je collega’s of tijdens coaching te bespreken. Dat is Pedagogisch Scheuren, de scheurkalender voor de kinderopvang in 2020.

Lees in de kalender meer over de verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen, ontdek handige communicatie tips voor in het team en de QR codes geven je direct toegang tot meer verdieping. Laat je ook inspireren door waardevolle quotes waaronder enkele van ingspire.nl. De spreuken helpen je om stil te staan bij wie je bent en wat je beweegt, zowel in je werk als privé. De scheurkalender is verkrijgbaar via de Pedagogischhart.nl en bij Bol.com.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in de kinderopvang

Hoe kinderen leren, de ontwikkeling van kinderen en kinderen stimuleren is belangrijk. Pedagogisch medewerkers zijn enthousiaste en bevlogen professionals die zich elke dag weer inzetten om de kinderen een veilige en stimulerende omgeving te bieden. De pedagogisch medewerkers maken het verschil. Als je met kinderen werkt dan is het helemaal belangrijk om te reflecteren. Je neemt jezelf namelijk altijd mee in je werk. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is nodig, juist ook om je werk als pedagogisch professional goed en met plezier te kunnen doen.

Aandacht voor professionalisering in de kinderopvang

Uit onderzoek blijkt dat investeren in het jonge kind loont en dat dit het meest effectief is door professionalisering van de medewerkers op de groep. Professionalisering in het kader van permanente educatie staat hoog op de agenda bij de kindcentra. Weten wat je doet, waarom je het doet, zodat je het juiste doet. Dat is zo belangrijk wanneer je met kinderen werkt. Leren met elkaar, maar vooral leren van elkaar hoort daarbij. Werken in de kinderopvang is heel divers en elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen. Daar waar het werken met kinderen gebeurt, daar moet de input komen, op de groep.

Esther van der Leek is de bedenker van Pedagogisch Scheuren: “Een van de leukste dingen van mijn werk is het coachen in de kinderopvang. Ik kijk mee, stel vragen en geef kennis door. Samen kijken we naar het beste en wat voor iedereen werkt“.

De scheurkalender voor pedagogisch professionals in de kinderopvang is een leuk cadeau voor jezelf of een ander.

Wat moet je doen om deze kalender te winnen?

Jij wilt vast deze gave scheurkalender winnen. Een goed begin van het nieuwe jaar! Ingspire.nl geeft 3 kalenders weg. Laat op onze Facebook of Instagram jouw favoriete spreuk achter en maak kans op een gratis Scheurkalender! In de eerste week van December 2019 maken we de drie winnaars bekend. 

Succes!

Actievoorwaarden
*Deze actie loopt t/m zaterdag 8 december 2019.  De winnaars ontvangen hierna persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden ingeschreven op de Ingspire nieuwsbrief. 1 prijs per woonadres in Nederland of België. De kalenders zijn niet inwisselbaar voor geld.

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.