Inzicht – Af en toe heb je als mens moed nodig om een stap te zetten. Om iets moois te bereiken

Spreuk: Af en toe heb je als mens moed nodig om een stap te zetten. Om iets moois te bereiken - citaat door inge ingspire
Copyright © citaat Ingspire.nl – bekijk alle spreuken van inge

Wat is  moed? Hoe groei je in vertrouwen en moed?

Onze moed vinden we in ons hart. Want moed word geboren uit liefde en mededogen. Je hart kan je zien als je Kompas hierin wat zoekt naar waarheid en gerechtigheid om een moedige stap te vooruit te kunnen zetten. Moed is dus sterker dan Angst. Moed geeft jou kracht op je reis wanneer je geconfronteerd wordt met uitdagingen en conflicten. Deze kracht komt uit Liefde die sterk genoeg is voor jezelf.

Praktische tip voor meer moed: Kijk eens naar wie jouw rolmodellen zijn en hoe de moed van die mensen die je bewondert zich in praktijk vertaalt.

Ontdek nog meer prachtige spreuken met Nederlandse quotes over het leven. Deze selectie van levenspreuken en wijze uitspraken over allerlei thema´s in het leven inspireren de geest en het hart en zullen voor velen zeer herkenbaar zijn.

Waardeer jij deze spreuk? Deel dit met plezier en inspireer anderen. Vergeet ingspire.nl niet als bron te vermelden. Leuk als spreuk van de dag spreuk, spreuk van de week of als inspiratie voor elk moment!

PS, verstevig jouw moed met deze leuke symbolische cadeautjes voor moed

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.