3 Leestips met een mooie boodschap

Leesinspiratie Winterse avonden

Bewustheid is het begin van een transformatieproces waarbij je kan kiezen voor een andere manier van zijn. ~ ingspire

De tijd vliegt, het is al weer december!

Wat is er nu leuker dan iemand (of jezelf) een goed boek cadeau te geven met een mooie boodschap?

Mooie toptitels vol inspiratie voor de winterse avonden!

1. Wat ik zeker weet – Wijsheid en inzicht voor iedere dag

Wijsheid en inspiratie voor elke dag: Wat ik zeker weet van OPrah WinfreyDit boekje van Oprah Winfrey leest lekker weg en is een inspiratiebron voor een zinvol bestaan. De vraag ‘Wat weet je zeker?’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column ‘Wat ik zeker weet’ in O, The Oprah Magazine.

De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. In dit boek zijn haar levenswijsheden gebundeld.De inzichten die erin staan zijn universeel en kunnen voor iedereen, wel of niet spiritueel, als handleiding dienen om het leven richting en houvast te geven.

Oprah’s levenslust en zelfbewustzijn spatten van de bladzijden af. Doordat ze ook boeken aanhaalt van andere schrijvers die haar geïnspireerd hebben kan je weer een aantal mooie titels noteren om je spirituele kennis te vergroten!

Een mooi inspiratieboekje  ‘down to earth’ geschreven: Bestel “Wat ik zeker weet“.


Creatief leven leestip

2. Big Magic – De kunst van creatief leven

Een prachtig boek waarin Elizabeth Gilbert ons aanmoedigt om onze verborgen talenten te ontdekken. Vol empathie en vrijgevigheid laat Gilbert zien hoe we onze ideeën kunnen omarmen, nieuwe uitdagingen het hoofd bieden en ons dagelijks leven leiden met meer passie en mindfulness.

In een geestige en tegelijk diepzinnige stijl deelt zij concrete inzichten in de mysterieuze bronnen van inspiratie. Na haar grote bestseller Eten, bidden, beminnen inspireert Elizabeth Gilbert mensen wereldwijd met haar boeken.

Haar nieuwste boek is een absolute aanrader. Bestel “Big Magic, de kunst van creatief leven” .


3. Ki – kracht van binnenuit

Ki kracht van binnenuit - voor een krachtig en energiek levenLaat je meevoeren door dit spannende en aangrijpende boek van schrijver Hans Peter Roel waarin een gestresste zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki.

Ki is de natuurlijke kracht die in ieder van ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in je kracht te komen. Ontdek de vier Ki-principes, die werkzaam, voelbaar en overtuigend zijn.

Het boek geeft je inzicht in de kracht die in eenieder huist. Bestel “Ki, kracht van binnenuit


Nog meer inspiratie voor de feestdagen

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.