Win tickets voor de Nationale Gezondheidsbeurs 2017!

januari 5, 2017  by Admin  •  Inspiratie momenten Inspirerende events uitgelicht:

Win tickets voor de Nationale Gezondheidsbeurs 2017! - weggeefactie ingspire
Gezonde weggeefactie!

Wij mogen maar liefst 8 entreekaarten (2×4) weggeven voor De Nationale Gezondheidsbeurs 2017, dus grote kans dat je wint. Voor iedereen die inspiratie wil opdoen voor een gezonde leefstijl bewust wil leven!

De Nationale Gezondheidsbeurs (2 t/m 5 februari 2017) is de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness; Body & Mind en eHealth & Technologie.

Wat moet je doen om kans te maken?

Winactie gesloten
Heel simpel:

Laat in het reactieveld helemaal onderaan deze pagina weten waarom jij wilt winnen én met wie jij naar de Gezondheidsbeurs gaat! 

We zijn benieuwd naar je reactie!

Mogelijk gemaakt door De Nationale Gezondheidsbeurs.
Onze dank is groot!

Nationale gezondheidsbeurs 2017, de 10de editie

*Deze actie loopt t/m 11 januari 2017. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 1 prijs per woonadres, verzendingen alleen in Nederland en België. Deelnemers worden automatisch lid van de Ingspire nieuwsbrief. Ná 16 januari 2017 komt de aanspraak op de gewonnen prijs te vervallen. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen.

Comments:

 • Dina 7 januari 2017 om 00:29

  Het lijkt me leuk om samen met mijn beste vriendin naar de gezondheidsbeurs te gaan.
  Een gezellig dagje uit kunnen we allebei gebruiken. En zou graag meer te weten willen komen over yoga en mindfulness.

 • Renee Ceelen 8 januari 2017 om 14:50

  Ik zou heel graag met mijn vriend willen gaan. Hij zit al een hele tijd ziek thuis en hij vind gezondheid heel interessant! En dan zijn we ook weer eens samen een dagje er uit!

 • Yolanda 8 januari 2017 om 15:05

  Om nog meer ideeën op te doen voor een gezond leven samen met mijn man.

 • Cassandra 8 januari 2017 om 15:51

  Ik wil dingen anders doen dit jaar, beter voor mezelf zorgen. Zowel fysiek als geestelijk, dus de beurs zou mooie inspiratie kunnen opleveren.

 • Marlous 8 januari 2017 om 16:10

  Ik ben al een tijdje bezig met een gezondere leefstijl…omdat ik het leuk en interessant vind…maar ook omdat het lichaam tengoede komt vanwege mijn ziekte…ik wil mijn leven ook niet daardoor laten lijden dus ik pak alles aan om zo gezond en nog gezonder te leven…zodat ik verder kan met wat er in mijn leven speelt.

 • céline 8 januari 2017 om 18:42

  in mijn praktijk als mindful coach help ik mensen om de balans terug te vinden in hun leven en daar spelen thema zoals gezondheid, vitaliteit, beweging, self-care, energie een grote rol erin. Ik wil graag mij blijven ontwikkelen op deze thema’s om mijn klanten steeds beter te kunnen helpen. Deze thema’s zijn allemaal deel van de Gezondheidsbeurs.

 • Els 8 januari 2017 om 20:04

  Het zou fijn zijn om samen met een vriendin naar de Gezondheidsbeurs te gaan. We zijn allebei gepassioneerd bezig met een gezonde levensstijl. We proberen zorg te dragen voor onszelf !

 • Selma 8 januari 2017 om 21:30

  Met mijn zoontje Thom van bijna 7 :-). Sinds kort vormen wij een klein gezinnetje van 2 personen, Thom en ik saampjes. En we zijn samen gestart met nieuwe rituelen, grappige hobbies en een gezonde levensstijl. En wie weet wat voor grappigs we nog meer bedenken. Op een mooi nieuw begin!

 • Anne 8 januari 2017 om 22:18

  Graag zou ik 2 entreekaarten willen winnen voor De Nationale Gezondheidsbeurs 2017. Voor mij vormden 2015 en het eerste half jaar van 2016 een zware periode door een burn out. Na een half jaar intensieve therapie “leef” ik weer en ben ik helemaal klaar om inspiratie op te doen voor een gezonde leefstijl en deze te behouden. Met veel plezier wil ik mijn beste vriendin Nancy meenemen; zij stond en staat altijd onvoorwaardelijk voor mij klaar. Symbolisch wil ik daar samen met haar het afgelopen jaar afsluiten en het nieuwe jaar inluiden.🍀

 • Lisette 9 januari 2017 om 08:17

  Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording gaan hand in hand met gezond en bewust leven.

 • Marion Arts 9 januari 2017 om 11:05

  Ik zou heel graag naar de beurs willen omdat gezond leven nog niet zo eenvoudig is als het lijkt…. Er zijn zoveel goede tips, adviezen, planningen en schema’s die haast kinderlijk eenvoudig lijken, maar toch weer overruled worden door nieuwe ontwikkelingen en dan raak ik het alweer kwijt. Een bezoek aan de Gezondheidsbeurs kan wellicht alle goede dingen die ik wil doen samenbrengen tot een ‘eigen’ gezonde levensstijl die ik wél vast kan houden! Enne…. ik zou graag met mijn collega gaan, want zij is het roerend met me eens 😉 Wie weet tot ziens!

 • Helma 9 januari 2017 om 23:12

  Graag wil ik met mijn partner naar de gezondheidsbeurs. Wij vinden de ontwikkelingen op gezondheidsgebied interessant en laten ons graag hierover informeren. We zijn nu 40 jaar getrouwd,fit en leven redelijk gezond en lopen samen al 35 jaar hard. Maar toch, je merkt dat je ouder wordt en we willen nog vele jaartjes samen. Op de gezondheidsbeurs is er vast aandacht voor de ouder wordende mens.

 • Marjolein 10 januari 2017 om 11:51

  Mijn dochter is als 15 jarige druk bezig met haar gezondheid enzo. Het zou leuk zijn als wij tweeen dan gezamelijk meer inspiratie op kunnen doen.

 • Yvonne 12 januari 2017 om 18:06

  Ik zou graag met 2 bijna ex collega’s er naar toe willen gaan, zij zijn beide veel bezig geweest met complementaire zorg in ons werk. En dit is een mooie afsluiting van onze samenwerking.

 • Adrie 14 januari 2017 om 20:53

  Ik wil graag met nelly van duyn gaan. Vorig jaar zijn we geweest en het was leuk, gezellig, leerzaam en vooral super dat we dit samen konden doen.we hebben het allebei druk met gezin en mantelzorgen. Dan is het geweldig als je samen iets kunt ondernemen wat ook nog leerzaam en gezond is. Dus ja ik hoop dat ik hiermee de kaartjes win… en o wat verheug ik me er nu al op haar gezicht te zien als ik kan zeggen dat ze mee kan!!

 • Claudia 23 januari 2017 om 20:37

  Met mijn oud collega,ik spreek haar nog een paar keer per maand. Wij vinden gezondheid erg belangrijk voor de kwaliteit van ons leven. Naast veel bewegen, sporten wil ik meer weten over gezonde voeding en daarom wil ik winnen.

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.