Win een Maaltijdbox van TV-Kok Mathijs Vrieze!

december 6, 2016  by Admin  •  Geen categorie Inspiratie momenten

Smaakvolle weggeefactie!

Wij geven in deze drukke tijd van het jaar twee Maaltijdboxen weg van TV Kok Mathijs VriezeThuisbezorgd en voor iedereen die gezond wil eten en meer energie kan gebruiken!Maaltijdbox Mathijs thuisbezorgd | kookinspiratie

In de maaltijdbox vind je lekkere recepten met verse ingrediënten. De gerechten zijn eenvoudig te maken en zet je binnen een half uur op tafel. Ideaal voor in deze hectische periode van het jaar! Doe mee en wie weet wordt binnenkort de overheerlijke maaltijdbox van Tv kok Matijs Vrieze bij jou thuis bezorgd.

Wat moet je doen om kans te maken?

Heel simpel:
Laat in het reactieveld onderaan deze pagina weten waarom jij wilt winnen én voor wie jij gaat koken! 🙂

We zijn benieuwd naar je reactie!

mathijs maaltijdbox | kook inspiratie gezond leven met ingspire

Mogelijk gemaakt door Mathijs Maaltijdbox. Onze dank is groot!

*Deze actie loopt t/m 21 december 2016. Onder de deelnemers worden 2 maaltijdboxen verloot. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 1 prijs per woonadres, verzendingen alleen in Nederland. Deelnemers worden automatisch lid van de Ingspire nieuwsbrief. Ná 31 december 2016 komt de aanspraak op de gewonnen prijs te vervallen. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen.

Comments:

 • Sandra 10 december 2016 om 20:26

  Lijkt me handig om eten thuisbezorgd te krijgen. Ik ga voor mijn vriend koken voor de verandering, hij staat namelijk altijd in de keuken 🙂

 • Hilde Heijn 11 december 2016 om 09:13

  Wat een leuke actie! 🙂 En iIk zou het heel leuk vinden om te winnen maar gun het iedereen!

  Mocht ik winnnen dan ga ik voor mijn dochter en haar zoon koken. Mijn dochter heeft nameijk een heel druk leven, ze staat allen voor het opevoeden, heeft haar eigen praktijk en doet nu een opleiding. Dus ik denk dat ze heel blij zal worden als ik weer een keer voor haar kook! 🙂

 • Margaret 11 december 2016 om 09:25

  Hoi Nou ik kook erg graag het liefst zo vers mogelijk.Het lijkt mij geweldig om een maaltijd pakket te winnen en voor mijn gezin iets te bereiden wat ik eens niet hoef te bedenken. Inspiratie ligt in handen van de Box.

 • Janny Stroet moelee 11 december 2016 om 09:29

  Ik zou graag de box willen gebruiken om voor mijn schoonzusje te koken.
  Zij heeft voor 2 weken terug haar man verloren. Heel triest zo voor de feestdagen.

 • Tessa Bleijert 11 december 2016 om 09:31

  Ik ga voor mijn familie koken,ik vind het fijn om met eten bezig te zijn maar dan op een gezonde manier.

  Dankjewel alvast voor de maaltijdbox

 • Petra Omloo 11 december 2016 om 09:49

  Het lijkt me SUPER om deze box te winnen, omdat ik sinds mijn maagverkleining heel anders kook: met verse en gezonde produkten. Zo zet ik iedere dag een gezonde maaltijd op de tafel. Deze kook ik voor mijn man, zoon en mezelf.

 • Mien 11 december 2016 om 09:59

  Kook al 25 jaar met kerst voor kinderen met parners kleinkinder met aanhang en dit jaar ook nog een achterkleindochter gezin wordt steeds groter zou het voor geen geld willen missen fijn die familieband

 • Rianne Oorthuis 11 december 2016 om 10:06

  Deze box wordt een vooraf bedankje. Ik ga binnenkort verhuizen en mijn moeder heeft nu al beloofd dat ze in deze drukke periode voor mij gaat koken. Ik ga met deze box lekker koken voor mijn moeder en mijn vader en laat mijn vader nu ook nog Mathijs heten ;-).

 • Yvonne 11 december 2016 om 12:02

  Voor mijn lieve man die al 10 jaar voor mij heeft gekookt, maar het nu niet meer kan omdat hij twee weken geleden een herseninfarct heeft gehad. Met heel vervelende gevolgen.

 • N 11 december 2016 om 14:08

  Als ik deze box win ga ik niet voor mijn gezin maar samen met mijn gezin koken. Mijn 2 kleine schatjes vinden mee helpen koken erg leuk en heel intressant dat is zo leuk om te zien.

 • Ellen 11 december 2016 om 21:12

  Het lijkt mij helemaal geweldig mijn dochter te mogen verrassen met een heerlijke maaltijd. Zij kan echt genieten van lekker en gezond eten en is bewust besig met voeding o.a. vanwege gezondheidsklachten. Een maaltijd maken met alles er op en eraan kost haar veel energie. Als ik dan naar haar toe kan gaan en een verrassende maaltijd voor kan maken geeft haar dat energie. Lijkt mij super.

 • Nicoket de vetten 12 december 2016 om 07:50

  Wat een topactie!
  Ik wil graag dit heerlijke en makkelijke pakket winnen omdat
  Ik ga koken voor mijn schoonmoeder en moeder.

  Fijne dag, allemaal

 • Nanneke 12 december 2016 om 08:26

  Ik heb sinds kort mijn neef bij ons wonen, hij is bezig met een echtscheiding. Hij is een heel ander eetpatroon gewend. k zou de maaltijdbox willen gebruiken om hem kennis te laten maken met lekker en gezond eten.

 • Barbara 12 december 2016 om 20:28

  Zou heel graag gratis kennis willen maken hiermee.
  Wil heel graag alle gezondheid met iedere dag koken voor onze kleinkinderen.
  Daarom mijn wens. 🤗👍

 • ester vos 13 december 2016 om 12:27

  Ik ga koken met kerst voor mijn ouders en mijn broer en mijn gezin en ik vind de recepten van Mathijs altijd zeer geslaagd, niet te moeilijk maar wel met gezonde ingrediënten. Wat ik ook in mijn werk weer mee kan nemen om clienten te inspireren.

 • Gerlinda Endeman 13 december 2016 om 15:44

  Wat een gave aktie, en ook smaakvol.
  Ik zou graag gezond willen koken voor mijn moeder van 86 Jaar.
  Ze is gelukkig nog in goede gezondheid, maar hoe mooi zou het zijn, als we haar uitnodigen bij ons thuis. Kerstboom,lichtjes,gezelligheid, en een gezonde maaltijd. Hoe mooi kan het leven zijn..

 • Mayke 13 december 2016 om 15:55

  Als mantelzorger van mijn echtgenoot, is eten koken vaak de sluitpost van de dag, en dus eten we vaak makkelijk, maar niet altijd even gezond.
  Dat laatste ook omdat ik geen tijd heb om op zoek te gaan naar recepten.
  Deze box lijkt mij ideaal en gezond!

 • Mariska 13 december 2016 om 21:11

  Wij willen graag de maaltijd box winnen omdat we honger hebben. Ik ga dan lekker koken voor mijn kinderen.

 • Serena 17 december 2016 om 02:42

  Mijn visie:

  Toeval bestaat niet, alles in het leven heeft een reden.
  Soms moet je de reden niet willen weten, het is zoals het is, het veranderen kan niet, dus heb vertrouwen in wat gaat komen.

  Bij een indisch gezin gaat de liefde door de maag en als halfbloedje met een Indische papa en een Hollandse mama, vind ik het erg leuk om te koken. Vooral als ik naar mijn vader kijk die met gemak ander half uur aan het genieten is van zijn eten.

  “Het overkomt mij niet”
  Toch wel!

  8 weken geleden mocht mijn pas geboren nichtje het zieknhuis UIT.
  De dag na haar geboorte ging “Opa” mijn vader het ziekhuis IN.. helaas kregen wij te horen dat mijn vader “knkr” heeft. Om precies te zijn “slokdarmknkr”.

  Gelukkig is het te genezen met chemo en bestralingen. Helaas heeft het als nadeel dat je slokdarm eruit gehaald wordt, waardoor je weinig tot geen smaak meer kan proeven.
  In het ergste geval kan je geen eens meer op een normaal manier voedsel nuttigen.

  Het zou leuk zijn om met deze winactie een top mamaaltijd te bereiden voor het gezin.

  Ten eerste voor mijn vader vanwege de “knkr”, voor mijn zusje aangezien zij niet echt heeft kunnen genieten van Jazmay’s geboorte en ten slote voor mijn moeder die nog steeds voor me klaar staat ondanks de ellende er om heen.

  X Serena

 • Anita H. 18 december 2016 om 04:10

  Ik had eigenlijk nog niet echt duidelijke plannen met betrekking tot eten op eerste en tweede kerstdag. Maar mocht ik winnen, dan is dat wel een hele leuke gelegenheid om voor 3 vriendinnen te koken. Mocht het om een 2-persoons pakket gaan: ook geen probleem. Dan vraag ik alleen mijn beste vriendin om aan te schuiven.

 • Fleur 20 december 2016 om 17:17

  Deze box lijkt mij hard nodig nu onze 15- en 16-jarige kinderen beginnen te klagen omdat we alweer ongezond eten en salade in de boodschappenapp zetten.

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.