Win: 3x een Spirituele inzichtkaarten doosje

april 11, 2017  by Admin  •  Geen categorie Inspiratie momenten

Wij hebben deze week een superleuke winactie in samenwerking met Uitgeverij Deltas. Wij mogen drie prachtige doosjes weggeven met bijzondere Spirituele inzichtkaarten!
Deze inspirerende kaarten zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Ze loodsen je voorbij de obstakels die het leven op je pad werpt. 

Spirituele inzichtkaarten- Deze kaarten geven antwoord op levensvragen | ingspire

Spirituele inzichtkaarten in luxe geschenkverpakking

Gebruik dit doosje telkens wanneer je inspiratie en raad nodig hebt. Schud de kaarten en concentreer je op een vraag die op dat moment belangrijk voor je is. Trek één tot drie willekeurige kaarten en lees de tekst aandachtig. Laat de boodschap tot je doordringen en laat de kaart een leidraad zijn gedurende je dag.

Wat moet je doen om kans te maken?


Laat aan ons weten wat jouw favoriete spirituele spreuk is! Stuur je antwoord vóór 30 april naar info@ingspire.nl o.v.v. ‘Weggeefactie’ en maak kans op deze prachtige Spirituele inzichtkaarten in luxe geschenkverpakking.

…inspiratie nodig? Bekijk hier onze spirituele spreuken.

 

Mogelijk gemaakt door Deltas. Onze dank is groot!

spirituele inzichtkaarten - Deltas - Ingspire

Doosje Spirituele inzichtkaarten met levensvragen
*Deze actie loopt t/m 23 april 2017. Onder de deelnemers worden 3 doosjes met spirituele inzicht kaarten verloot. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 1 prijs per woonadres, verzendingen alleen in Nederland. Deelnemers worden automatisch lid van de Ingspire nieuwsbrief. Ná 30 april 2017 komt de aanspraak op de gewonnen prijs te vervallen. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.