Wijsheid Paulo Coelho – Als hij alleen maar aan het einddoel denkt..

september 23, 2015  by Admin  •  De mooiste spreuken & levenslessen

Wijsheid van Paulo Coelho

Als hij alleen maar aan het einddoel denkt, kan hij niet op de tekens letten op zijn weg ernaartoe
Mooie wijsheid van inspirator en schrijver Paulo Coelho. Coelho schrijft over filosofie, religie en spiritualiteit. Het thema “Zelfverwerkelijking” staat centraal in zijn werk. In zijn boeken laten de hoofdpersonages alles achter zich om op zoek te gaan naar hun ware lotsbestemming.

2 tips voor inspiratie van Paul Coelho

  • Agenda Moed 2016 – Laat je dit jaar vergezellen door een keuze van citaten uit het werk van de succesvolste schrijver van onze tijd, Paulo Coelho.
  • De alchemisteen magische fabel, met de diepe wijsheid van een klassiek sprookje (bestseller)

Bekijk hier alle spreuken van Paulo Coelho.

Comments:

  • Ans Visser 5 december 2015 om 16:23

    Sinds mijn 18e is mijn levensnoodzakelijk Along the way take time to smell the flowers. Dit is eigenlijk hetzelfde als bovengenoemde spreuk. Voorpret en napret van activiteiten en reizen vind ik even belangrijk als de reis zelf. Als je deze dingen niet ziet mis je veel mooie momenten. In ons drukke en vaak jachtige leven is het soms moeilijk om daaraan vast te houden. Toen ik 18 was en op reis in Amerika kreeg ik een schilderijtje van mijn vriendin en haar ouders die daar wonen met deze tekst. Ik ben nu 56 en dit motto speelt nog steeds een belangrijke rol in mijn leven.
    Ik vind mijn inspiratie en de natuur en kunst en luisteren naar verhalen.

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.