Spreuk – Yoga leert ons te doorstaan wat verdragen moet worden en te verdragen..

februari 22, 2017  by Admin  •  Boeddhistische & Oosterse wijsheden Yoga
Spreuk - Yoga leert ons te doorstaan wat verdragen moet worden en te verdragen wat niet geheeld kan worden citaat Iyengar op www.ingspire.nl

Spreuk Yoga

Yoga als Lichtpuntje

In onze levensreis komen er momenten waarop we worden uitgedaagd om te leren omgaan met tegenslag, met verdriet en om te leren meebewegen met verandering. Yoga kan een lichtpuntje in donkere tijden zijn. Een manier om je innerlijke kracht te (her)vinden om pijnlijke ingrijpende situaties te doorstaan.

Mooie yoga spreuk van de yoga meester

Een prachtige wijsheid uit India van de wereldberoemde yoga meester B.K.S. Iyengar: „Yoga leert ons te doorstaan wat verdragen moet worden en te verdragen wat niet geheeld kan worden”. De wijsheden uit de yogafilosofie omvatten een rijkdom aan waardevolle inzichten. Kan jij deze quote die we gemaakt hebben waarderen? Deel deze yoga spreuk met je familie, vrienden of kennissen via de social media buttons!

Een mooie yoga ketting met speciale betekenis

Leuk om aan jezelf (!) of een ander te geven.  Heb je een yoga praktijk, centrum of studio? Geef onze meditatie, mandala balans hanger of mindfulness ketting als cadeautje aan je cursisten die bij jou lessen of een training hebben gevolgd.

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.