Spreuk moeilijke tijden: Ik ben uitgeput van sterker proberen te zijn dan hoe ik me voel

november 26, 2014  by Admin  •  Spreuken die je kracht geven in zware tijden

Spreuk moeilijke tijden: Ik ben uitgeput van sterker proberen te zijn dan hoe ik me voel
Kwetsbare spreuk in moeilijke tijden maar uit het hart.

Ontdek nog meer Nederlandse spreuken over verdriet, rouw en kracht. Deze selectie van mooie uitspraken en betekenisvolle woorden inspireren de geest en het hart en zorgen voor een moment van bezinning. De waardevolle spreuken kunnen bijvoorbeeld helpen je minder alleen te voelen, door moeilijke tijden te komen of brengen steun en kunnen herkenbaar zijn.

Waardeer jij deze spreuk? Deel deze gerust met anderen via de social media buttons.

Aanraders als steuntje in de rug

Bekijk ook eens de inspirerende artikelen in de rubriek Inspirerend Leven?

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.