spreuk – Het samenspel van Donker en Licht onthult…

augustus 29, 2017  by Admin  •  De mooiste spreuken & levenslessen

Spirituele spreuk over het leven - Het samenspel van Donker en Licht onthult de schoonheid van het Leven - citaat van Inge IngspireSpirituele spreuk van Ingspire over het leven:

„Het samenspel van Donker en Licht onthult de schoonheid van het Leven” ~ Inge Ingspire

Het Licht en het Donker

“Licht en Donker zijn tegengestelde krachten die samen eenheid en een magisch schouwspel vormen voor diepgaand kijken. Diepgaand kijken voor zelfkennis en meer levenskracht.

Ik besteed dan ook relatief veel aandacht aan het uitkiezen van de afbeeldingen die op Ingspire gebruikt worden. Net zolang tot dat het op gevoelsniveau klopt. Het blijken afbeeldingen te zijn met aanvullende èn tegengestelde krachten. Het herinnert me aan tekeningen en schilderingen die ik vroeger maakte met contrast. Waar mensen donkerte zagen, keek ik verwonderd naar de lichtaccenten die benadrukt werden door de donkere dieptes die me tevens fascineerden.

In je ziel kan je een ongekende krachtplaats (her)ontdekken, waar een diepe bescherming en liefde in zich herbergt, die je aanraakt, soms vanuit het helderste licht en soms vanuit de diepe duisternis. Met je levenservaring werk je toe naar je zijn waar ruimte is voor het omarmen van beide kanten; het Licht en het Donker.” ~ Inge


Bron: www.ingspire.nl

De schoonheid van het Leven *cadeau tips*:

Bekijk alle spirituele quotes en oosterse wijsheden op Ingspire.nl

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.