Mooie spreuk: Je mag elke dag opnieuw beginnen

december 5, 2014  by Admin  •  De mooiste spreuken & levenslessen Positieve spreuken Spreuken die je kracht geven in zware tijden

Mooie spreuk: Je mag elke dag opnieuw beginnen | ingspire.nl

Mooie spreuk van Louise L. Hay

Inspiratie en spreuken van schrijfster Louise HayLouise L. Hay werd geboren in Los Angeles (8 oktober 1926) en is een bekende Amerikaanse schrijfster. Louise Hay wordt als autoriteit gezien op het gebied van persoonlijke groei en positieve filosofie. Haar diepgaande inzichten die zij deelt in haar boeken zijn een bron van inspiratie voor mensen wereldwijd die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren en die zichzelf beter willen leren kennen.

Naast schrijfster is Louise Hay trainster en geeft lezingen over het onderwerp gedachtekracht. Het bekrachtigen van positieve gedachtes is een voorname pijler van Hays filosofie. Lees hier meer over de kracht van affirmaties toe.

Een kleine greep uit de bestsellers van Louise Hay;

Inspiratie en tips Louise Hay

Heb jij onze Nieuw begin ketting al gezien?

Een mooie nieuw begin Mandala ketting met speciale betekenis. Leuk om als cadeautje te geven aan jezelf (!) of aan een vriendin.  Of als je een praktijk, centrum of studio hebt als reminder voor innerlijke rust en dat je elke dag opnieuw mag beginnen aan cursisten die bij jouw lessen of een training hebben gevolgd.

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.